Închide meniul

LPF vrea fani în tribune înainte de EURO 2020! Anunţul făcut de Justin Ştefan: "Ne-am dori foarte mult! Există o anumită presiune"

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 15:51

LPF vrea fani în tribune înainte de EURO 2020! Anunţul făcut de Justin Ştefan: "Ne-am dori foarte mult! Există o anumită presiune"

Hepta Syndicate / Razvan Pasarica via Hepta

LPF vrea fani în tribune înainte de EURO 2020

  • LPF vrea fani în tribune înainte de EURO 2020
  • Anunţul făcut de Justin Ştefan

"Am făcut în scris peste tot, o să facem revenire acum, pentru că… Cred că am şi făcut după ce s-a anunţat ca la Campionatul European să se dea drumul la spectatori, am revenit cu documentele la toate instituţiile", a declarat preşedintele LPF, cu privire la revenirea spectatorilor pe stadioane, conform news.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii revin în tribune începând cu sezonul 2021/2022

Justin Ştefan a precizat că se poate vorbi de revenirea spectatorilor pe stadioane abia din luna iulie, odată cu începerea sezonului 2021/2022. El a vorbit şi despre solcitarea MTS de a avea meciuri-test cu spectatori înaintea turneului final al CE, competiţie la care Arena Naţională găzduieşte patru partide.

"După intervenţia domnului Novak, care a comunicat că şi-ar dori un număr de meciuri-test pentru Euro-2020, ne-am manifestat intenţia de sprijini această idee spre finalul play-off-ului, respectiv play-out-ului. Ne-am dori foarte mult să avem o dată certă pentru revenirea fanilor, există o anumită presiune şi eu sunt sigur că o dată clară i-ar încuraja.

Reclamă

Cu siguranţă că vom putea vorbi de spectatori începând cu iulie 2021, în momentul în care se va relua sezonul următor. În sezonul acesta dacă vor exista meciuri, vor fi doar nişte meciuri-test, fix pe regulile de la EURO 2020 (n.r. – cu 25 la sută capacitate ocupată), cu testare rapidă, corturi de testare. 

Justin Ştefan: "Cu siguranţă că vom putea vorbi de spectatori începând cu iulie 2021"

Nu am înţeles dacă îşi doreşte ca meciurile să fie pe Arena Naţională, pentru că atunci s-ar limita foarte mult numărul de echipe care ar face parte din acest test. Dacă se doreşte testare pe Arena Naţională, probabil că va trebui să se joace acolo. Dar pentru fani, cred că un mesaj corect ar fi acela că şanse mari pentru revenirea pe stadion este începând cu iulie 2021, respectiv începutul sezonului viitor.

Reclamă

Anglia şi alte ţări din Europa vor seta un trend care îi va ajuta şi pe guvernanţii noştri să ia o decizie cât mai repede. Aşteptăm să ne transmită mai clar ce-şi doreşte de la noi şi cu siguranţă le vom acorda tot sprijinul pentru a organiza în cele mai bune condiţii Euro-2020 la Bucureşti. Ar fi de evitat o discriminare (n.r. – ca numai anumite echipe să beneficieze de susţinearea fanilor), dar trebuie să ni se transmită mai clar ce se doreşte de la noi şi în funcţie de asta vedem mai departe ce facem", a spus Justin Ştefan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB
Liga 1 • 9 mart., 14:54
Fanii lui Rapid vor să facă un adevărat „infern” pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB: „Un mare vulcan vișiniu!”
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025