Închide meniul

Lukasz Gikiewicz, declaraţii uluitoare după ce l-a învins pe Gigi Becali la TAS. „Dădea telefoane pe bancă, auzeam cum vibrează telefonul”. Mesaj dur pentru patronul FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 12:23

Lukasz Gikiewicz, declaraţii uluitoare după ce l-a învins pe Gigi Becali la TAS. „Dădea telefoane pe bancă, auzeam cum vibrează telefonul. Mesaj dur pentru patronul FCSB

SportPictures / SPORT PICTURES via Hepta

Lukasz Gikiewicz, declaraţii uluitoare după ce l-a învins pe Gigi Becali la TAS

Atacantul a câştigat procesul în care îl acuza pe Becali de „bullying, intimidare și presiuni psihologice”. Acum, Gikiewicz a decis să îi răspundă finanţatorului vicecampioanei României. Nu înţelege de ce acesta a plătit 45.000 de euro pentru a face recurs la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukasz Gikiewicz, declaraţii uluitoare după ce l-a învins pe Gigi Becali la TAS

M-a sunat avocatul să-mi spună. Nu am vrut să mă lupt cu ei. Am vrut doar să-mi arăt valoarea jucând pentru unul dintre cele mai bune cluburi din Europa.

Le-am spus și lor că nu vreau să mă lupt cu ei pentru niște bani. Când au început să-mi facă probleme, le-am spus: „Vă rog, haideți să găsim o soluție!”. Voiam doar să joc, iubesc fotbalul.

Becali a plătit 45.000 de euro doar ca să meargă la TAS cu cazul meu. Dacă îmi dădea un salariu sau două, eu plecam. Dar a vrut să se lupte cu mine, să-mi arate că e mai mare decât mine. A pierdut procesul și banii.

Am văzut că le dă bani oamenilor săraci. Mai bine le dădea cei 45.000 de euro acestor oameni. A pierdut o grămadă de bani pentru nimic. Mai bine îi investea în academie, în jucători„, a declarat Lukasz Gikiewicz pentru gsp.ro.

Reclamă

Lukasz Gikiewicz a anunţat ce se întâmpla la FCSB

Gikiewicz l-a arătat cu degetul pe Becali pentru modul în care o conduce pe FCSB. Atacantul polonez asigură că Gigi îl suna pe antrenor şi îi dicta ce schimbări să facă.

Becali dădea telefoane pe bancă. Îmi aduc aminte la niște meciuri, nu mai rețin contra cui, dar îl suna pe un tip de pe bancă și îi spunea să schimbe un jucător. După 35 de minute, era schimbat. Suna apoi la pauză să schimbe alt jucător. Treaba asta nu e serioasă. De aceea FCSB nu ia titlul.

Am văzut cu ochii mei cum Iphone-ul tipului ăstuia vibra. Făcea „drum, drum”. Și apoi jucătorii erau schimbați. FCSB are jucători extraordinari. Antrenorul e cel care trebuie să schimbe jucătorii, iar patronul trebuie să administreze clubul, nu să facă schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea știe că Gigi face schimbările. După ce am plecat, am urmărit ce se întâmplă acolo și am văzut că a schimbat chiar și cinci jucători la pauză. Am văzut că l-a schimbat și pe Vlad„, a mai spus polonezul.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a evoluat în numai trei partide din Liga 1 şi a ajuns în cele din urmă în Bahrain, la East Riffa. Va câştiga 500 de euro pentru fiecare minut în care a evoluat în tricoul roş-albaştrilor.

Lukasz Gikiewicz a venit la FCSB liber de contract după despărțirea de Hajer din Arabia Saudită, unde a jucat în 2019. A mai evoluat, printre altele, la LKS Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Faisaly.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și