Închide meniul

„M-a întrebat dacă semnez! Am zis că nu!” Noi detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruţan! Ce lovitură a încercat să dea Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 11:19

„M-a întrebat dacă semnez! Am zis că nu! Noi detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruţan! Ce lovitură a încercat să dea Gigi Becali

Gigi Becali vrea să îl vândă pe Olimpiu Moruţan

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dacă îl vindea pe 10 milioane de euro la Galatasaray, Gigi Becali ar fi trebuit să îi fi dat un milion de euro lui Valeriu Iftime, care mai deţine un procent de 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime a dezvăluit cu Gigi Becali a încercat în această vară să cumpere de la Botoşani şi procentul de 10 la sută pentru suma de 600.000 de euro.

Valeriu Iftime: „A fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar

N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem„, a declarat Valeriu Iftime la Digisport.

Galatasaray nu a renunţat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruţan

Ioan Becali a dezvăluit că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray nu a picat definitiv.

Nu ştiu dacă sunt închise, jucătorul place antrenorului, în acest moment vor să scape de jucătorii care câştigă 4-5 milioane, cum e Falcao, alţi străini care au venit pe bani mulţi, au îmbătrânit, s-au accidentat şi Galata e în criză.

Reclamă
Gigi Becali nu este dispus să accepte vreo ofertă mai mică de 10 milioane de euro. Conducătorii lui Galatasaray şi-ar fi dorit să plătească numai jumătate din această sumă.

Ce a declarat Fatih Terim despre Olimpiu Moruţan

Galatasaray Istanbul a insistat pentru Olimpiu Moruţan la indicaţiile antrenorului Fatih Terim. Acesta a anunţat însă că tratativele au fost stopate, pentru moment, în mod oficial.

Moruțan este un jucător talentat și poate deveni mai bun în viitor. Eu și președintele am vorbit despre ce efort economic al presupune acest transfer. Președintele a spus că nu putem face asta. Transferurile pe alte poziții sunt mai urgente în acest moment”, a declarat Terim pentru presa din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan e dorit de Galatasaray
  • Ce a încercat să facă Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și