Închide meniul

„M-am simţit trădat!”. Edi Iordănescu, noi detalii despre plecarea de la FCSB. Adevăratul motiv pentru care a renunţat la clauza de reziliere: „Am fi mers într-o moarte clinică!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2022, 13:11

„M-am simţit trădat!. Edi Iordănescu, noi detalii despre plecarea de la FCSB. Adevăratul motiv pentru care a renunţat la clauza de reziliere: „Am fi mers într-o moarte clinică!

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Hepta

  • Edi Iordănescu, trădat de Gigi Becali
  • Motivul pentru care a renunţat la clauza de reziliere

Edi a dezvăluit că voia să rămână pe banca vicecampioanei, dar criticile patronului i-au grăbit plecarea. „M-am simţit trădat”, a recunoscut tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, dezamăgit de Gigi Becali: „ând lucrurile arătau bine, patronul a vrut să controleze el lucrurile”

Eu am lăsat şi orgoliile, tot, şi resentimentele. Nu sunt evidente noi. Echipa cred că are nevoie de susţinerea totală a suporterilor. Îi înţeleg. Recunosc că nu mi-aş fi dorit niciodată să plec de la FCSB. Când am fost curtat şi convins mi s-au făcut promisiuni clare. A fost un contract foarte bine construit. Eu am interpretat plecarea mea ca şi cum am fost adus într-un moment foarte greu pentru echipă. Lucrurile nu mai erau funcţionale. Am avut o perioadă la fel de grea în gestionarea situaţiei, am avut mulţi Covid, 13 jucători pe foaie… echipa a învăţat din nou să muncească.

Am avut un parcurs pe care nu poate să mi-l conteste nimeni. Când lucrurile arătau bine, patronul a vrut să controleze el lucrurile. Am înţeles asta, chiar dacă m-am simţit trădat. Acesta este patronul, am simţit că sunt forţat indirect ca să plec. Am încredere că dacă aş fi continuat am fi avut şanse. Din păcate nu am mai apucat să demonstrez„, a declarat Edi Iordănescu la PRO X.

Reclamă

Victor Piţurcă şi-ar fi dorit ca Edi Iordănescu să îl lase pe Gigi Becali fără cei 500.000 de euro. „Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă”, a criticat fostul selecţioner. Edi i-a răspuns şi dezvăluit de ce nu avea şanse să îi fie plătită clauza de reziliere pe care o avea.

Nu are legătură cu partea psihică. Am luat şi CFR într-o perioadă foarte grea. Am o experienţă care mă ajută să fiu stabil emoţional. Deja experienţa mă ajută să fiu mult mai echilibrat. M-am călit destul de mult. Dar când lucrezi pentru un moment care îţi permite foarte multe lucruri… asta înseamnă respect, susţinere, şi când îţi dai seama că cineva nu te mai vrea şi să se implice la un nivel cu care eu nu am fost de acord… când ajungi să vezi că nu mai ai perspective, preferi să nu mai prelungeşti agonia. Decizia a fost a mea, dacă aş fi continuat cu siguranţă nu aş fi fost dat afară, nu mi s-ar fi plătit clauza şi am fi mers într-o moarte clinică.

Reclamă

E adevărat că am luat destul de personal, eu nu vreau să le doresc decât baftă şi să aibă realizările pe care şi le doresc. E un grup de jucători cu foarte mult potenţial„, a mai spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Episod uluitor petrecut în vestiarul FCSB

Detalii uluitoare ies la iveală la peste două luni după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! AS.ro a aflat un episod uluitor care s-a întâmplat în vestiarul FCSB. Totul s-a petrecut la pauza meciului cu Voluntari, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Din informațiile AS.ro, Gigi Becali și-a a dorit să vorbească, la telefon, cu Edi Iordănescu, la pauza meciului. Patronul de la FCSB era nemulțumit de evoluția lui Constantin Budescu și voia să-i ceară antrenorului să-l schimbe. Chiar Becali a declarat, ulterior, că el l-ar fi înlocuit de la pauză pe Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Din câte se pare, Becali a trimis un om, din conducerea clubului, cu telefonul la Edi Iordănescu. Tehnicianul „a luat foc”, în acel moment, și a refuzat să discute cu patronul echipei. Iordănescu jr. a fost auzit de cei din jur în momentul în care a țipat la cel care venise cu telefonul să nu ajungă la el pentru că o sa spargă telefonul, refuzând astfel să discute cu Becali.

Vorbele antrenorului au ajuns la urechile patronului care s-a enervat teribil. Acela a fost momentul care l-a făcut pe Becali să își dorească să se despartă de Iordănescu jr. Ulterior, finanțatorul FCSB a ieșit la TV, l-a criticat pe Budescu, dar și jocul echipei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”