Închide meniul

”Mă gândeam să vă transmit și niște bipuri!” Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan: ”Dați-le drumul acum colegilor mei!” Fotbalistul, dispus să renunțe la 110.000 de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 13:52

”Mă gândeam să vă transmit și niște bipuri!” Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan: ”Dați-le drumul acum colegilor mei!” Fotbalistul, dispus să renunțe la 110.000 de euro

Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan Mediaș

Profimedia

Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan Mediaș

”Situația la Gaz Metan e dramatică din cauza lipsei de implicare a celor care au susținut financiar Clubul. Practic, ei ne-au mințit și ne-au dat speranțe deșarte. Am trăit oricum o mare minciună acolo 20 de luni, conducătorii spuneau mereu că sunt câteva sute de mii de euro datorie, când acum aflăm că sunt aproximativ 3 milioane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Practic eu i-am înțeles mereu și așa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5.000. Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul, renunț la banii mei dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă, pentru că e ultima zi. 

Nu le mai vindeți gogoși că îi lăsați să-și depună memorii și nu o să vă apărați. E dreptul lor să o facă, iar voi îi veți împiedica să devină liberi la timp cât să nu-și mai găsească echipe! Și-i veți vorța să rămână până în vară! Iar voi știți că șeful din umbră al Clubului a hotărât deja intrarea în faliment! 

Și acum, să fiu asumat, să fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu. Adică să vorbesc cu subiect și predicat. Cel care a venit în vestiar și a mințit, a promis și ne-a păcălit, este dl. Gheorghe Roman, Primarul orașului Mediaș. Au fost și directorii din Romgaz acolo pozând în Salvatore della Patria, dar dânșii nu conduc clubul acum. 

Ronaldo Deaconu:

Reclamă

Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € intrați anul acesta, în special la furnizorii și prestatorii de servicii de lângă Club și nu la salariile fotbaliștilor. Îmi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit și îmi pun și cruce la drepturile financiare, adică la două treimi din banii pentru munca mea la această societate. Dar nu mai contează. N-o să mă schimbe acest fotbal din a fi definit și asumat ca om. Vă bateți joc de colegii mei și de mine și nu le spuneți că ați hotărât clar falimentul clubului. 

Și dumneavoastră, domnule Primar, ați condus Clubul în ultimii doi ani. Acum a devenit o castană încinsă și vă delimitati de ea prostind acești suporteri minunați ai Gazului că alții sunt de vină și că faceți altă echipă să revină în Liga 1.

Colegii mei sunt camarazi adevărați și sunt neliniștiți din cauza minciunilor voastre de doi ani și a lașității de care dați dovadă, nu sunt neliniștiți din cauza mea. Dați-le drumul acum și eu renunț la toți banii! La ce am auzit de la colegi, mă gândeam să vă transmit și niște bipuri, dar n-o fac pentru că bipurile înseamnă dragoste, e adevărat că dragoste mai mult fizică. Și nu meritați nici măcar asta, cei care ați distrus Gazul”, a răbufnit Ronaldo Deaconu într-o postare pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ioan Filip, strigăt de disperare: ”Jucăm pe burta goală! FRF să facă ceva pentru că nu se mai poate așa!”

Ioan Filip a avut un strigăt de disperare după Gaz Metan – CFR Cluj 1-2. Fotbaliștii grupării din Mediaș sunt neplătiți de luni bune, iar mijlocașul anunță că toți jucătorii echipei au de gând să plece.

”Suntem într-o situație fosrte grea. Nu știu dacă o vor mai rămâne jucătorii la echipa. Nu poți să rămâi undeva 9 luni fără bani. Am crezut, am avut încredere, dar nu se mai poate. Ori plecăm luni, toată lumea, ori… Toată lumea vrea să plece! 

Dacă nu mai ai viitor, nu mai ai de ce să rămâi. Toți ne gândim la viitor. Federația trebuie să facă ceva. Trebuie să avem garanții. Jucăm pe burtă goală. Să te bați de la egal de la egal cu campioană, înseamnă că avem caracter. Nici Mister nu știe foarte bine”, a răbufnit Ioan Filip la finalul meciului.

Recomandări
  • Ronaldo Deaconu îi face praf pe șefii lui Gaz Metan
  • Fotbalistul trebuie să primească 110.000 de euro, însă e dispus să renunțe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și