Închide meniul

Magaye a fost iertat de fani pentru înjurăturile din jacuzzi! Anunţul făcut de DDB. CFR Cluj şi-a luat adio de la Fabbrini

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 20:33

Magaye a fost iertat de fani pentru înjurăturile din jacuzzi! Anunţul făcut de DDB. CFR Cluj şi-a luat adio de la Fabbrini

Hepta

DDB a prelungit contractele a trei jucători

După ce a fost aproape dezintegrată în această iarnă, Dinamo și-a asigurat serviciile a trei jucători importanți pentru primul 11. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat oficial emis de suporterii acționari din Ștefan cel Mare, pe care îl vom reda în forma în care a fost redactat de PCH.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo prelungește înțelegerile cu trei jucători

Cei din DDB au anunţat că le-au prelungit contractele lui Magaye Gueye, Diego Fabbrini şi Vlad Achim. Italianul a fost una din ţintele celor de la CFR Cluj în această perioadă. 

"DDB S-A ÎNȚELES CU TREI JUCĂTORI 
Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați!
Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că DIEGO FABBRINI, VLAD ACHIM și MAGAYE GUEYE continuă alături de noi la Dinamo! 

Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței. 

Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot! 
Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an"
, se arată în comunicatul emis de DDB.

Reclamă

Următoarea țintă a suporterilor acționari din cadrul clubului este prelungirea contractului lui Deian Sorescu. Aceștia îl consideră o piesă de bază în sistemul lui Jerry Gane și un jucător de perspectivă, cu un mare potential.

"Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo! După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece. 
Dar răspunsul suporterilor a fost demonstrația că putem aduna 55.000€ realizând un sold out pe cea mai mare Arenă a țării, într-o singură săptămână. 

ÎMPREUNĂ PUTEM ȚINE ECHIPA, CÂINILOR, FĂRĂ PROBLEME

Reclamă 4 / 0/3

Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgheterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârsță, precum și cu toți ceilalți jucători. TOȚI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA DINAMO. Au valoare și au arătat CARACTER. 
Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club!
Vă mulțumim și vouă, tuturor, pentru că împreună suntem gata să producem un nou miracol al Proiectului Socios! "
, au transmis cei de la DDB în același comunicat.

Magaye Gueye, în mijlocul unui scandal, după ce a înjurat-o pe Dinamo

Decizia suporterilor acționari de a-i prelungi contractul lui Magaye Gueye este cel puțin surprinzătoare. Senegalezul a înjurat clubul din Ștefan cel Mare din cauza restanțelor salariale, iar cei de la DDB au fost foarte supărați din această cauză. 

"Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluție bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmare, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui.

Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăți ceva, dar el s-a trezit în România, unde șampania este bună și ieftină", a transmis unul dintre membrii programului DDB. 

Recomandări
  • Anunţul făcut de DDB
  • Ce se întâmplă cu Magaye Gueye

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și