Închide meniul

„Mai avem o mică şansă!” Gigi Becali a făcut calculele pentru titlu. Cum crede patronul FCSB că poate opri hegemonia CFR-ului + Mesaj clar pentru Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 23:35

„Mai avem o mică şansă! Gigi Becali a făcut calculele pentru titlu. Cum crede patronul FCSB că poate opri hegemonia CFR-ului + Mesaj clar pentru Laurenţiu Reghecampf

Gigi Becali a făcut calculele pentru titlu

Profimedia

Gigi Becali a făcut calculele pentru titlu

FCSB este la 8 puncte distanţă de rivala CFR Cluj şi are un avans de 6 puncte faţă de rivala Universitatea Craiova. Gigi Becali şi-a făcut deja calculele pentru titlu şi i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf că echipa sa nu mai poate spera la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Foarte greu poate fi oprită CFR Cluj. Acum jucăm cu Craiova, meciurile uşoare vin la final. Dar nu mai vreau să vorbesc de Edi. Meciurile grele sunt acum pentru noi… şi pentru CFR uşoare. Dacă noi nu batem acum, la 11 puncte nu mai. Craiova nu mai speră la titlu.

Dar dacă ei au 14 puncte faţă de CFR Cluj, nu mai ai cum cu 7 puncte diferenţă în play-off. Eu dacă ajung la 7 puncte îmi iau adio şi gata. Speră să mai recuperăm, dacă rămânem aşa să zicem că mai avem o mică şansă. Dacă nu recuperăm, să fim la 2, adio titlu. Asta e analiza mea”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Citește și:

Gigi Becali a anunțat cine face schimbările la FCSB

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, a anunțat că antrenorul Toni Petrea este cel responsabil pentru schimbările din timpul meciului, negând astfel orice amestecare a sa peste planurile tehnicianului.

Despre FCSB s-a vorbit mult pe tema schimbărilor. Gigi Becali a rescunoscut în trecut că se implica la echipă și făcea schimbările, cât și primul „11”.

Reclamă

„Toni Petrea, antrenorul, face schimbările. Nu are rost să mă mai întrebaţi. El face schimbările. Stai să vedem ce va fi. Hai altă întrebare”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și