Închide meniul

Mai pleacă Andrei Chindriș de la Botoșani? ”Am avut discuții din Spania și din Germania. Informațiile circulă cu o viteză incredibilă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 9:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Mai pleacă Andrei Chindriș de la Botoșani? ”Am avut discuții din Spania și din Germania. Informațiile circulă cu o viteză incredibilă!”

SportPictures / Valentin Macrea/ Sport Pictures via hepta

Mai pleacă Andrei Chindriș de la Botoșani? ”Am avut discuții din Spania și din Germania. Informațiile circulă cu o viteză incredibilă!”

Gigi Becali a fost singurul care a oferit o sumă pentru a-l achiziționa pe Chindriș, dar Iftime îl sfătuiește pe fotbalistul său să nu se grăbească în a accepta o ofertă. De asemenea, patronul de la Botoșani susține că Denis Hăruț este următorul fotbalist ce va pleca pe bani mulți din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Am avut discuții despre Chindriș din Spania, Germania”

”Sunt tot felul de discuții despre Chindriș, cea mai mare o să apără despre Hăruț, care e un copil excepțional. Sunt doi copii inteligenți, asta contează enorm. Nimeni nu a făcut performanță dacă nu a fost deștept, dacă nu are o educație foarte bine conturată care să îi pună în valoare calitățile.

În momentul ăsta nu am ofertă, sunt multe informațiile care circulă cu o viteză incredibilă. Am avut discuții din Spania și din Germania, înainte de ultimul meci de acasă și ultima dată din Grecia. În afară de domnul Becali, nu cumpără nimeni în perioada asta. Problema este dacă are copilul suficient de multă minte și să nu intre într-o zonă lipsită de control, să spună că pleacă pe bani mai mulți”, a spus Iftime la PRO X.

Valeriu Iftime, critică la adresa lui Olimpiu Moruțan

Valeriu Iftime îl critică dur pe Olimpiu Moruțan, care a ales să plece pe bani mulți la FCSB.

”Ar fi un păcat pentru ei să plece, să pleci pe un salariu bun și să ruginești pe bancă, e păcat. Am vorbit cu toți asta, alții au plecat cu viteză foarte mare și din păcate nu au făcut cele mai bune meciuri și au nevoie de timp. Mă gândesc chiar la Moruțan”, a mai declarat Iftime, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și