Închide meniul

Mai pleacă Edi Iordănescu de la Mediaș? ”Sunt convins că rămâne!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 5:50

Mai pleacă Edi Iordănescu de la Mediaș? ”Sunt convins că rămâne!”

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via hepta

Mai pleacă Edi Iordănescu de la Mediaș? ”Sunt convins că rămâne!”

Între timp, Craiova l-a prezentat pe Cristiano Bergodi, iar Răzvan Pleșca, portarul de la Mediaș, speră ca Iordănescu să rămână la echipă și din stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Pleșca: ”Sunt convins că Iordănescu va rămâne!”

"Se vorbeşte de un an de zile de plecarea lui de la Mediaş, dar eu sunt convins că el va rămâne la Gaz Metan până la finalul sezonului şi cred că sunt şanse bune să rămână şi din sezonul viitor. 

A creat un grup frumos aici, a obţinut performanţe frumoase şi este foarte iubit în oraş, iar eu cred că el s-a ataşat de această echipă şi de această comunitate", a spus Pleșca, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu a reușit să o califice pe Gaz Metan pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1. Medieșenii se află pe locul 6, după două runde disputate. Au pierdut cu Universitatea Craiova și au reușit un egal cu CFR Cluj.

Ioan Mărginean: ”Dacă Edi voia să plece, putea să plece de un an”

Președintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, spune că îl așteaptă pe antrenor la Mediaș pentru a stabili situația lui. Edi Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan din 2018.

Reclamă

"După ce vine la Mediaş trebuie să regândim proiectul, pentru că toate lumea are probleme financiare. Acum vorbim pe mail, acolo ne dăm problemele şi rezolvăm. El a spus că vrea condiţii mai bune, buget mai mare. O să stabilim când revine la Mediaş.

Dacă voia să plece, putea să plece de un an. Eu v-am spus că nu pleacă. El are doar bile albe, dar eu mă pot angaja că voi avea un buget mai mare sezonul următor?", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și