Închide meniul
VIDEO

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB: „Voi da totul pentru a onora acest tricou”. Cum a fost primit și ce crede despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 18:31

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB: „Voi da totul pentru a onora acest tricou. Cum a fost primit și ce crede despre lupta la titlu

Malcom Edjouma, prima declarație după ce a ajuns la FCSB

Captură FCSB TV

Fostul jucător al lui FC Botoșani este încântat de primirea pe care a avut-o și este bucuros că va juca din nou în roșu și albastru. A mai făcut la PSG, acolo unde și-a făcut junioratul. 350.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce de la echipa lui Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma, mesaj pentru fanii lui FCSB: „Sunt fericit, voi da totul pentru a onora acest tricou”

„Pogba de România”, după cum a fost descris de Marius Croitoru, este fericit că a ajuns la FCSB.

A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Patru goluri și patru pase decisive a reușit Edjouma în acest sezon. Speră să continue să impresioneze și la FCSB. Vrea să facă diferența în lupta pentru titlu.

Reclamă

Știu că este un club mare, poate cel mai mare din România pentru că a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Și știu că ultimul titlu a fost câștigat în 2015, deci știu că este un club bun. Dorința mea este să ajung la potențial maxim și să îmi ajut echipa atât în atac, cât și în aparare.

FCSB are jucători mai talentați decât CFR Cluj. CFR are mai multă experiență în astfel de situații. Sunt zile în care acest lucru poate face diferența. Se va juca până în ultima etapă, iar acest lucru este palpitant„, a mai spus noul jucător al lui FCSB.

Toni Petrea, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Revenit la echipă după ce a fost infectat cu Covid-19, antrenorul lui FCSB este mulțumit de campania de transferuri a lui Gigi Becali. E convins că Malcom Edjouma îl va ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Din ce am văzut poate să joace atât mijlocaș central, cât și inter. Are disponibilitate foarte mare la efort, tehnică bună și talie. E un mijlocaș util. Vom vedea mâine dacă va intra și pe ce poziții. Abia a venit, vom vedea până la ora jocului situația lui. Cert este că e un jucător valoros, care la Botoșani a avut o evoluție bună și ca urmare a venit aici„, a declarat Toni Petrea.

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și