Închide meniul

Malcom Edjouma, titular în FCSB – Chindia! Mijlocașul debutează pentru echipa lui Gigi Becali. Ce surprize a pregătit Toni Petrea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2022, 18:48

Malcom Edjouma, titular în FCSB – Chindia! Mijlocașul debutează pentru echipa lui Gigi Becali. Ce surprize a pregătit Toni Petrea

Malcom Edjouma a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Captură FCSB

Edjouma va juca la mijloc alături de căpitanul Florin Tănase și „perla” Darius Olaru. Cel mai probabil, francezul va avea în grijă faza defensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma debutează în FCSB – Chindia

Pe lângă titularizarea lui Edjouma, Toni Petrea a surprins și prin faptul că l-a lăsat pe bancă pe Ianis Stoica. Andrei Dumiter e vărful de atac al FCSB-ului pentru meciul cu Chindia.

În banda dreaptă a apărarării, Ovidiu Popescu i-a luat locul lui Valentin Crețu, cel care a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali. Florin Achim, celălalt nou venit din această iarnă, nu este în lot.

Echipa start a FCSB-ului pentru meciul cu Chindia: 

Citește și:

Toni Petrea, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru jucătorul comparat de Marius Croitoru cu Paul Pogba. Francezul de 25 de ani a fost lăudat și de noul său antrenor.

Reclamă

Din ce am văzut poate să joace atât mijlocaș central, cât și inter. Are disponibilitate foarte mare la efort, tehnică bună și talie. E un mijlocaș util. Vom vedea mâine dacă va intra și pe ce poziții. Abia a venit, vom vedea până la ora jocului situația lui. Cert este că e un jucător valoros, care la Botoșani a avut o evoluție bună și ca urmare a venit aici„, a declarat Toni Petrea.

Malcom Edjouma: „Voi da totul pentru a onora acest tricou”

Fostul jucător al lui FC Botoșani este încântat de primirea pe care a avut-o și este bucuros că va juca în roșu și albastru. „Pogba de România”, după cum a fost descris de Marius Croitoru, este fericit că a ajuns la FCSB.

A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Recomandări
  • Malcom Edjouma, titular în FCSB – Chindia
  • Mijlocașul debutează pentru echipa lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și