Închide meniul

Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București: „M-au sunat și mi-au propus să vin cu ei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 16:50

Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București: „M-au sunat și mi-au propus să vin cu ei!

Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu a fost invitatul special din delegația celor de la Borussia Dortmund care a făcut deplasarea la București pentru turneul amical programat sâmbătă, cu Rapid și Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemții au ajuns vineri în România, iar alături de ei a venit și Marcel Răducanu, fosta legendă a „galben-negrilor”, care a jucat șase ani pentru formația din Bundesliga.

Marcel Răducanu, invitatul special de Borussia Dortmund la București

„Mă bucur că am venit iar, am mai fost acum câteva săptămâni la Ghencea, iar acum m-au sunat cei de la Borussia și mi-au propus să vin cu ei, ca ambasador pentru acestă acțiune.

Vin cu cea mai mare plăcere și încerc să fiu pe lângă echipă, unde am jucat 6 ani. Sunt aproape 40 de ani de când nu am mai zburat cu echipa. Sper să vină multă lume la acest eveniment, este unul frumos”, a spus Marcel Răducanu, la sosirea în România, conform digisport.ro.

Dortmund a venit în România cu o parte din jucătorii care au reprezentat Germania la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

„Din păcate, nu sunt toți care au jucat la Mondial, sunt vreo doi-trei care au fost la Cupa Mondială. Sigur că sunt triști că au ieșit din grupă așa repede, acesta e fotbalul, au meritat, probabil. Nu cred că a jucat vreodată Rapid cu Borussia”, a mai spus Marcel Răducanu.

Rapid va juca într-un turneu de „5 stele”, pe Arena Națională, cu Fiorentina și Borussia Dortmund

Rapid se pregătește pentru un turneu de lux pe Arena Națională. Echipa pregătită de Adrian Mutu se va duela cu două cluburi răsunătoare din Europa, Dortmund și Fiorentina.

Pentru Mutu e un duel special. „Briliantul” își va întâlni fosta echipă, Fiorentina, pentru care a jucat în perioada 2006-2011, reușind să marcheze 69 de goluri în 143 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Rapid va lua parte la turneul Superbet International Cup. La triunghiularul de pe 10 decembrie vor mai participa Borussia Dortmund și ACF Fiorentina”, se arată în anunțul făcut de

Rapid se află pe locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte, după primele 19 etape. Pentru formația giuleșteană urmează duelul cu Petrolul, de pe 14 decembrie, în Liga 1.

La ora actuală, Fiorentina se află pe locul 10 în Serie A, după 15 etape. De cealaltă parte, Borussia Dortmund ocupă poziția a 6-a în Bundesliga, tot după 15 runde.

Recomandări
  • Marcel Răducanu, invitatul special al Borussiei Dortmund la București
  • A venit alături de nemți în avion

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și