Închide meniul

Rapid, turneu de „5 stele” pe Arena Națională! Giuleștenii vor da piept cu Fiorentina și Borussia Dortmund

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 noiembrie 2022, 19:14

Rapid, turneu de „5 stele pe Arena Națională! Giuleștenii vor da piept cu Fiorentina și Borussia Dortmund

Rapid va participa la un turneu de lux, alături de Fiorentina și Borussia Dortmund

Rapid va participa la un turneu de lux, alături de Fiorentina și Borussia Dortmund / Hepta

Rapid va participa la un turneu de „5 stele” pe Arena Națională. Giuleștenii au anunțat că vor disputa un „triunghiular” cu Fiorentina și Borussia Dortmund, două nume sonore din fotbalul european. Mini-turneul din București se va disputa pe 10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregătește pentru un turneu de lux pe Arena Națională.

Rapid va juca într-un turneu de „5 stele”, pe Arena Națională, cu Fiorentina și Borussia Dortmund

Echipa pregătită de Adrian Mutu se va duela cu două cluburi răsunătoare din Europa. „Briliantul” își va întâlni fosta echipă, Fiorentina, pentru care a jucat în perioada 2006-2011, reușind să marcheze 69 de goluri în 143 de meciuri.

„Rapid va lua parte la turneul Superbet International Cup. La triunghiularul de pe 10 decembrie vor mai participa Borussia Dortmund și ACF Fiorentina.

Evenimentul va fi prezentat mâine, de la ora 13:30, în cadrul unei conferințe de presă, transmise în direct pe #RapidTV, la care vor participa Daniel Niculae (Președintele Rapidului), Adrian Mutu (antrenorul Rapidului) și reprezentanții organizatorilor”, a anunțat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă


Rapid se află pe locul 3 în Liga 1, cu 33 de puncte, după primele 18 etape. Pentru formația giuleșteană urmează meciurile cu FC Argeș (4 decembrie, Liga 1), U Cluj (7 decembrie, Cupa României) și Petrolul (14 decembrie, Liga 1).

La ora actuală, Fiorentina se află pe locul 10 în Serie A, după 15 etape. De cealaltă parte, Borussia Dortmund ocupă poziția a 6-a în Bundesliga, tot după 15 runde.

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în amicalul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul amical România – Slovenia, pierdut de „tricolori” cu 2-1. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani a apărat în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Horațiu Moldovan a avut 3 parade magice în primele 15 minute din meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului, aflat la debutul pentru naționala noastră, a fost inspirat și a păstrat intactă plasa „tricolorilor”, în startul partidei de la Cluj.

Goalkeeper-ul de 24 de ani și-a început recitalul paradelor încă din minutul 2, după o gafă în defensiva naționalei României. Bogdan Vătăjelu a trimis o pasă spre propriul careu, iar Sporar a interceptat și a plecat spre poarta „tricolorilor”. Moldovan a ieșit în întâmpinare, la marginea careului, și l-a blocat pe sloven cu piciorul.

Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă

Un minut mai târziu, Horațiu Moldovan a ieșit din nou în evidență. Verbic a șutat periculos la colțul lung, din afara careului, iar portarul român s-a întins și a respins salvator.

Reclamă

Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă

Moldovan a închis din nou poarta României în minutul 15, la șutul violent trimis de același Verbic, din interiorul careului. Portarul Rapidului a respins peste transversală.

Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și