Închide meniul

Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia: „Vreţi să am un deja-vu?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 17:58

Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia: „Vreţi să am un deja-vu?

Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali

Marco Dulca, în timpul unui meci, în tricoul lui FCSB / Hepta

Marco Dulca a trimis săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia. În vârstă de 24 de ani, fostul jucător de la FCSB a ajuns în luna septembrie la NK Celje, formaţie din prima ligă din Slovenia cu care a semnat pe trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dulca a vorbit despre adaptarea la noua sa echipă şi a dezvăluit că a găsit în Slovenia un nivel ridicat, care i-a adus aminte de Silkeborg, formaţia din Danemarca împotriva căreia a evoluat la FCSB, în grupele Conference League. În ambele partide, danezii s-au impus cu 5-0.

Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia

De asemenea, Marco Dulca a fost întrebat dacă la noua sa echipă se implică patronul, iar fostul jucător de la FCSB nu s-a ferit să îl „înţepe” pe Gigi Becali cu răspunsul său:

„Am avut un deja-vu de când am jucat la FCSB – Silkebog, e același stil, se joacă rapid, una-două atingeri, fiecare jucator știe ce are de facut. Asta face diferența, mai mult pe forță. (…)

Patronii sunt ruși. Nu, nu, nu (n.red. că nu se implică la echipă), vreți să am din nou deja-vu? A venit antrenorul de la Maribor, un croat, și el fost fotbalist.

Reclamă

E o etapa intermediară, am venit aici ca să cresc mai mult în joc, să mă acomodez în campionatele mai puternice decât România. Ar fi greu să plec de aici în Anglia. Mi-a plăcut perioada de acolo, dar nu mi-ar strica nici Italia, Franța sau Germania”, a declarat Marco Dulca, potrivit digisport.ro.

Marco Dulca a evoluat la FCSB în perioada august 2022 – ianuarie 2023. El a bifat 13 meciuri în tricoul roş-albaştrilor, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. În cariera sa a mai evoluat la Swansea U21, Viitorul Constanţa şi Chindia Târgovişte.

Prin ce a trecut Marco Dulca la FCSB: „Bunica mă suna plângând!”

Marco Dulca a vorbit despre chinul provocat de presiunea mediatică pe care a avut-o în scurta perioadă petrecută la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Țin minte că prima dată am jucat cu Farul și am pierdut cu 3-1. Nu am făcut cel mai strălucit meci, dar nu am gafat. A doua zi, când m-am trezit, mi-am văzut fața pe toate rețelele de socializare și nu erau niște știri plăcute.

Sincer, o zi sau două am fost foarte afectat. Nu mă gândeam că voi fi, îmi impuneam acest lucru. Dar mă gândesc la familie. Bunica mea mă suna plângând să mă întrebe ce s-a întâmplat.

Primeam zilnic articole. Non stop au apărut articole negative până când am reziliat contractul”, a declarat Marco Dulca, în podcast-ul “Victory Extra Time”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și