Închide meniul

Marea dorință a lui Șumudică. ”Să se inaugureze stadionul și să fie el pe bancă. Pe cuvântul meu! Și turcii mă întreabă”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 13:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Marea dorință a lui Șumudică. ”Să se inaugureze stadionul și să fie el pe bancă. Pe cuvântul meu! Și turcii mă întreabă”

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică susține că marea sa dorința este ca stadionul Rapidului să fiu inaugurat și ca Pancu să fie pe banca tehnică. De asmenea, antrenorul român mărturisește că turcii îl întreabă de Gică Hagi și Pancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, elogii pentru Daniel Pancu

Marius Șumudică regretă că Pancu a luat decizia de a deveni președinte, sperând ca într-o bună zi să revină pe teren.

”Oamenii se opresc în Turcia și mă întreabă de jucătorii români. Primul e Hagi, iar al doilea e Pancu. Nu vreau să influențez cu nimic, că am o relație specială cu el, m-a ajutat în niște momente grele. Nu se poate ca Pancu să fie hulit în Giulești, nu vreau să jignesc pe nimeni, nu pot să văd pe cineva că îl hulește pe Pancu. N-ai voie să faci așa ceva. M-a durut sufletul că nu vrea să continue ca antrenor.

Îmi doresc ca Rapidul să promoveze, dar vreau să aduc aminte de rezultatele pe care le-a obținut Pancu. El n-a pierdut decât un meci. Să dea Dumnezeu să promoveze, îmi doresc să-l văd din nou pe bancă pe Pancu. Este o dorință ca stadionul să se inaugureze și să fie Pancu pe bancă. Pe cuvântul meu, asta e dorința mea! Când va fi Pancu pe bancă, voi veni și eu acolo. Îmi doresc ca Rapidul să revină în Liga 1”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și