Închide meniul

Marea împăcare la Dinamo! Conducerea vrea ca Steliano Filip să facă pace cu galeria: ”L-a luat gura pe dinainte și regretă! Îi rog pe suporteri să îl susțină!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 11:47

Marea împăcare la Dinamo! Conducerea vrea ca Steliano Filip să facă pace cu galeria: ”L-a luat gura pe dinainte și regretă! Îi rog pe suporteri să îl susțină!”

Steliano Filip va juca la Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Conducerea lui Dinamo vrea ca Steliano Filip să facă pace cu galeria

La finalul lunii ianuarie, Steliano susținea că e disperat să plece de la Dinamo, având un mesaj cutremurător atât pentru conducătorii penultimei clasate din Liga 1, cât și pentru suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României era în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo.

„Cu Steliano, am avut dreptate să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract, avem un jucător de bună valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimeasca cu iertare printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei, aportul lui sportiv, să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție. Mă înțeleg bine cu el, se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine, este un câine adevărat și sperăm să o arate pe teren.

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte, este puțin mai coleric, ce contează este faptul că este un dinamovist, cu toții suntem dinamoviști și ne dorim același lucru. Îi rog pe suporteri să îl susțină”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Radio Dinamo 1948.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Steliano Filip, răsturnare totală de situație

Steliano Filip va juca din nou pentru Dinamo. Anunțul a fost făcut de președintele Iuliu Mureșan. Acesta susținea că, în maximum o săptămână, jucătorul care s-a aflat într-un război cu fanii din DDB va fi apt de joc.

”Steliano Filip are un program separat de pregătire și cu două antrenamente pe zi și eu cred că într-o săptămână va fi apt și abia aștept să îl revăd jucând pentru Dinamo. Nu a fost niciodată dat afară de la echipă. A fost, dar cu un alt antrenor”, a spus Mureșan, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marea împăcare la Dinamo
  • Conducerea vrea ca Steliano Filip să facă pace cu galeria

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și