Închide meniul
EXCLUSIV

Steliano Filip, răsturnare totală de situație! Iuliu Mureșan a anunțat când revine la Dinamo! ”Nu a fost niciodată dat afară de la echipă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 13:25

Steliano Filip, răsturnare totală de situație! Iuliu Mureșan a anunțat când revine la Dinamo! ”Nu a fost niciodată dat afară de la echipă”

Steliano Filip a plecat de la Dinamo şi a avut un dialog fabulos cu Ionel Dănciulescu

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Hepta

”Steliano Filip are un program separat de pregătire și cu două antrenamente pe zi și eu cred că într-o săptămână va fi apt și abia aștept să îl revăd jucând pentru Dinamo. Nu a fost niciodată dat afară de la echipă. A fost, dar cu un alt antrenor”, a spus Mureșan, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip anunța că e disperat să plece de la Dinamo

Astfel, lucrurile s-au schimbat total în ceea ce îl privește pe fotbalistul de 27 de ani. La finalul lunii ianuarie, Steliano susținea că e disperat să plece de la Dinamo, având un mesaj cutremurător atât pentru conducătorii penultimei clasate din Liga 1, cât și pentru suporteri.

Fotbalistul care are 7 selecții în naționala României era în stare să aducă și bani de acasă pentru a fi lăsat liber de contract. Steliano are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre cei mai bine plătiți de la Dinamo.

„Eu nu mai știu la ce să renunț, că sunt ultimele două luni în care ar trebui să mă plătească pentru a fi la zi. Ei să înțeleagă că nu mai pot! Dar dacă nu înțeleg, nicio problemă, eu oricum cel puțin până în vară clar nu am să joc.

Acum nu sunt dispuși să plătească cei din Ungaria și mi se pare normal. Era și o chestie de bun simț… am venit liber, să plec liber. Nu cred că o să mă mai ia în vară fără să joc și atunci trebuie să stau și din vară pentru că mai am un an de contract„, a declarat Steliano Filip în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Steliano Filip, dat afară de la echipă de Mircea Rednic

Cazul „Steliano Filip” a început când fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, l-a exclus din lot pe fotbalistul de 27 de ani. Filip a susținut că Puriul l-a scos din lot nemeritat și că șefii i-au transmis să-și găsească altă echipă.

La puțină vreme după acel episod, Rednic a fost demis de la Dinamo, iar suporterii au dat vina pe „greii” vestiarului, printre care și Steliano Filip. Între timp Filip își găsise unde să joace, dar șefii nu l-au mai lăsat să plece.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și