Închide meniul

Marea împăcare! „Peluza Nord Steaua” și „Peluza Sud Steaua”, din nou împreună? Anunțul momentului: „În scurt timp, nu ne mai doboară nimeni!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:13

Marea împăcare! „Peluza Nord Steaua și „Peluza Sud Steaua, din nou împreună? Anunțul momentului: „În scurt timp, nu ne mai doboară nimeni!

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

După ani de zile în care fanii Stelei au stat împărțiți în două aceștia ar putea fi din nou împreună. Anunțul a fost făcut de Gheorghe Mustață, liderul de la „Peluza Nord Steaua”. Acesta susține că nu se pune problema de o luptă între cele două galerii, în cazul în care FCSB va evolua pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață a anunțat împăcarea dintre „Peluza Nord Steaua” și „Peluza Sud Steaua”

Mustață susține că stă seară de seară la bere cu cei care conduc „Sudul”. „Păi, cum să ne luăm noi la bătaie cu prietenii noștri, cu care seară de seară bem o bere împreună. Vă mai spun o bombă! Simt ceva care vi se pare șocant acum. În scurt timp cred că vom fi din nou împreună și atunci chiar că nu ne mai doboară cineva. Nord și Sud din nou împreună! Să stea lumea liniștită, că între Nord și Sud nu există probleme.

Citește și:

Nu știu de unde a apărut această informație. Am o relație super cu băieții din Peluza Sud. Mă refer la oamenii care conduc, nu toți tinerii care vor să iasă în evidență prin cine știe ce gesturi.

Acum, când am revenit, lumea este corect informată și vă rog să mă credeți că sunt foarte mulți cei care îmi mulțumesc pentru că le-am deschis ochii”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și