Închide meniul

Marinos Ouzounidis l-a „înțepat” pe Marius Șumudică înainte de Supercupa României: „Antrenorul nu poate schimba multe la CFR Cluj!” Care este atuul pe care se bazează oltenii

Alexandru Ivan Publicat: 9 iulie 2021, 20:40

Marinos Ouzounidis l-a „înțepat pe Marius Șumudică înainte de Supercupa României: „Antrenorul nu poate schimba multe la CFR Cluj! Care este atuul pe care se bazează oltenii

Marinos Ouzounidis, înainte de Supercupa României

Hepta

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova, Supercupa României 2021
  • Declarațiile lui Ouzounidis înainte de meci

CFR-ul lui Șumudică și Universitatea lui Ouzounidis își vor disputa Supercupa României sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00. Meciul va avea loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru antrenorul grec, Supercupa este șansa să cucerească al doilea trofeu la cârma Universității Craiova, după ce a câștigat Cupa României în sezonul trecut.

Marinos Ouzounidis, înainte de Supercupa României: „Antrenorul nu poate schimba multe la CFR Cluj!”

Am analizat stilul lui CFR Cluj, am analizat și stilul noului lor antrenor, dar antrenorul nu poate schimba multe la CFR. Va fi un meci greu, dar ei sunt campioni și va fi greu, dar interesant.

Reclamă

E un nou antrenor la ei, a adus lucruri noi, a întărit unele părți ale jocului, dar totul e de mentalitate la ei. Când ești campion de 4 ori la rând, ai altă mantalinate, acesta e punctul lor forte. Dar o să fie un meci diferit mâine. Și noi suntem într-un moment bun”, a spus Ouzounidis, în cadrul unei conferințe de presă.

Universitatea Craiova nu are în palmares nicio Supercupă. Ultima dată când oltenii au jucat pentru trofeu a fost în 2018, dar au pierdut atunci chiar în fața lui CFR Cluj.

Reclamă

Ouzounidis: „Acum îmi cunosc mai bine jucătorii”

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu cu CFR Cluj în finalul play-off-ului trecut, rezultat în urma căruia ardelenii au devenit matematic campioni, profitând și de remiza lui FCSB la Sepsi.

A fost un gust amar pentru echipa lui Ouzounidis, dar antrenorul grec promite să-și ia revenșa. Marele atu al oltenilor este că Ouzounidis s-a apropiat mai mult de jucătorii lui.

„Acum e o altă perioadă, am început pregătirea și, cu toate că nu sunt toți jucătorii la 100%, așa cum este cazul lui Koljic, care a lipsit mult, eu acum îmi cunosc mai bine jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine e că jucătorii au antrenat foare bine și chiar cred că putem juca foarte bine. De la început știu că noi nu suntem acum la 100%, e normal pt aceasta perioadă. Vom avea în curând toți jucătorii la potențial maxim„, a mai spus Marinos Ouzounidis.

Ouzounidis a preluat-o pe Universitatea Craiova în februarie 2021.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj