Închide meniul

Mario Camora, în culmea fericirii după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Mă bucur!” Căpitanul ardelenilor e cu gândul la al cincilea titlu consecutiv

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 20:42

Mario Camora, în culmea fericirii după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Mă bucur!” Căpitanul ardelenilor e cu gândul la al cincilea titlu consecutiv

Mario Camora a răbufnit după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Profimedia

Mario Camora, în culmea fericirii după ce Dan Petrescu a refuzat naționala

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj pentru a se lupta la un nou titlu în Liga 1. Mario Camora este în culmea fericirii, iar marea dorință pentru 2022 este ca un nou trofeu de campioană a României să vină în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Frumoasă vacanţa, dar scurtă. Ne-am relaxat, acum ne întoarcem la muncă. Suntem pe primul loc, avem o distanţă bună, dar trebuie să ne pregătim bine pentru că avem un prim meci important, contra FCSB. Dacă vom învinge FCSB vom mări distanţa faţă de locul 2, acesta este obiectivul nostru, pentru asta ne pregătim.

E greu de spus că se poate termina acum lupta pentru titlu, dar dacă am câştiga noi ar fi şanse foarte, foarte mari să fim din nou campioni. Toată lumea pierde puncte în play-off. Sunt foarte bucuros că Mister a rămas la noi, am vorbit cu el după ultimul meci, i-am rugat şi pe cei din conducere să facem un efort ca el să rămână la noi.

Dan Petrescu a făcut performanţă la acest club şi cred că putem obţine în continuare rezultate bune cu el. Nu vreau să spun ce selecţioner ar trebui să vină la naţională, eu mă bucur”, a declarat Mario Camora.

Citește și:

Dan Petrescu vrea să îl aducă pe Marko Dugandzic la CFR Cluj

Dan Petrescu vrea să înceapă în forță campania de transferuri. După ce a aflat că George Pușcaș are șanse mari să ajungă la Lecce, în Serie B, ”Bursucul” s-a reorientat.

Reclamă

Astfel, ardelenii vor să îl transfere pe Marko Dugandzic, fostul golgheter de la FC Botoșani, potrivit championat.com. În vârstă de 27 de ani, atacantul evoluează la Sochi, însă nu este un om de bază. A jucat doar 4 meciuri în acest sezon și a marcat un gol.

Pentru serviciile atacantului, campioana României este dispusă să plătească 500.000 de euro, aceeași sumă pe care a încasat-o FC Botoșani când l-a vândut în Rusia în 2020.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piață a lui Dugandzic este 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mario Camora, în culmea fericirii după ce Dan Petrescu a refuzat naționala
  • Căpitanul ardelenilor e cu gândul la al cincilea titlu consecutiv

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și