Închide meniul

Marius Croitoru și-a criticat dur un fotbalist curtat de marile forțe ale Europei. ”Cei care vin să-l vadă, vor fi mai atenți”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 20:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Marius Croitoru și-a criticat dur un fotbalist curtat de marile forțe ale Europei. ”Cei care vin să-l vadă, vor fi mai atenți”

Marius Croitoru e antrenor la FC Botoșani din 2019

Hepta

Croitoru s-a legat de gafele lui Andrei Chindriș, fotbalistul curtat de mai multe formații importante din Europa. Tânărul fundaș a comis penalty-ul transformat de Ciprian Deac în minutul doi, iar în repriza secundă i-a pasat greșit portarului, care era să își bage mingea în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru: "Chindriş a comis o greşeală care trebuie să-i dea de gândit"

"Le-am făcut cadou 2 goluri. Din păcate, nu am avut posibilitatea să ne antrenăm, dar nu e o scuză, nu eram la nivelul fizic să ne luptăm cu ei de la egal la egal. Băieţii au făcut ce au putut, n-au nicio vină pentru înfrângere.

Îmi doream să nu fie , dar când faci cadou 11 metri, o greşeală copilărească a lui Chindriş care trebuie să îi dea mult de gândit, oamenii care vin să-l vadă o să fie mai atenţi când face asemenea erori”, a spus Croitoru după meci, pentru Digi Sport.

FC Botoșani se află pe ultimu loc în play-off, cu 24 de puncte. Moldovenii vor juca marți o restanță cu Universitatea Craiova, iar în runda a 5-a vor întâlni Gaz Metan Mediaș.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și