Închide meniul

Marius Croitoru și-a scos fiul din minți! Reacția nervoasă a lui David Croitoru când tatăl său l-a schimbat în minutul 18

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 18:32

Marius Croitoru și-a scos fiul din minți! Reacția nervoasă a lui David Croitoru când tatăl său l-a schimbat în minutul 18

Captură Digi Sport

Probleme în familie la FC Botoșani

Probleme în familie la FC Botoșani. Marius Croitoru l-a titularizat pe fiul său împotriva lui Sepsi. De altfel, a fost al 14-lea meci din acest sezon în care Croitoru Jr. a intrat pe teren din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme în familie la FC Botoșani

Doar că tatăl său recurge la această alegere doar ca să-l schimbe după aproximativ 20 de minute. FC Botoșani a „fentat” în multe rânduri regula U21. Marius Croitoru preferă să-și „sacrifice” propriul fiu, mizând în schimb pe jucătorii cu experiență.

Exact la fel a procedat și în meciul cu Sepsi. David Croitoru a rezistat pe teren doar până în minutul 20, fiind schimbat de Mihai Roman. Puștiul de numai 17 ani a avut o reacție nervoasă și a trecut furios pe lângă tatăl său.

Probleme în familie la FC Botoșani
Captură Digi Sport

Marius Croitoru a reacționat imediat și a încercat să-l calmeze pe fiul său. David a înaintat nervos spre cabine.

 

Reclamă

David Croitoru a fost crescut la juniorii lui FC Botoșani și se află la primul sezon complet în componența echipei mari a moldovenilor. Acesta a mai prins 10 minute într-un meci din stagiunea precedentă.

Gigi Becali a pornit revoluția împotriva regulii U21

Gigi Becali a pornit un război cu FRF din cauza regulii U21. Patronul lui FCSB s-a aliat cu alți conducători din Liga 1 și e gata să atace regulamentul. Becali s-a plâns că FRF vrea să înăsprească regula și să forțeze echipele să-l țină cel puțin 45 de minute în teren pe cel de-al doilea jucător sub 21 de ani.

Am primit o circulară: un jucător U21 să joace 90 min și un alt jucător U21 45 min. Iar dacă noi, sclavii, jucăm cu 7 jucători crescuți în România, atunci nu ne mai impun regula U21!

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că am ajuns într-o situație primitivă, stalinistă. Cineva spune, tu așa faci. Noi, Liga, nu vrem așa! Eu am mai vorbit la alte cluburi, la Craiova, cu Rotaru, i-am zis să facem și noi o revoluție. Iftime e de acord și el. L-am sunat și pe Copilu de la CFR, «Da, nea Gigi, de acord»”, a tunat Gigi Becali.

În prezent, regula U21 obligă cluburile să aibă în primul „11” cel puțin doi jucători care se încadrează în categoria de vârstă. Unul dintre ei trebuie să rămână în teren toate cele 90 de minute, dar nu este specificat vreun timp și pentru cel de-al doilea.

Cluburile au „driblat” regula schimbând al doilea jucător U21 după numai câteva minute sau secunde. Singurele formații care nu au sfidat regula U21 sunt FCSB, Chindia, FC Voluntari și Viitorul.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și