Închide meniul

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Să intre în direct dacă e bărbat”

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 18:19

Reclamă
Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic: Să intre în direct dacă e bărbat”

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic

Colaj Mircea Rednic și Marius Lăcătuș / Profimedia

Marius Lăcătuș a dat replică acidă pentru Mircea Rednic. Legenda celor de la Steaua București a comentat declarațiile „Puriului”, care a fost deranjat de o declarație a „Fiarei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre cei doi a pornit de la o declarație a lui Mircea Rednic, care a numit-o „Craiovița” pe echipa lui Mihai Rotaru. După această declarație, Marius Lăcătuș a oferit un răspuns care l-a deranjat pe actualul tehnician de la UTA.

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic. Ce a transmis fostul atacant

„Fiara” a continuat seria declarațiilor dure din conflictul cu Mircea Rednic, care i-a oferit un răspuns acestuia, după comentariul făcut legat de numele echipei patronate de Mihai Rotaru. Acum, Marius Lăcătuș i-a transmis acestuia că totul a fost o glumă și că dorește să poarte o conversație cu el.

De asemenea, acesta a menționat și faptul că tehnicianul de la UTA ar trebui să accepte să poate o conversație „dacă este bătbat”.

„Eu nu vreau să intru într-o polemică cu Mircea Rednic. Eu am făcut o glumă, dacă e bărbat, să intre în direct, să vorbim. Nu știu dacă a văzut emisiunea sau dacă i s-a transmis ce am spus eu. Eu am făcut o glumă, dacă el nu a înțeles-o, e problema lui.

Reclamă

Pe mine, dacă mă deranjează cineva cu o declarație, pun mâna pe telefon și-l sun pe respectivul. Să nu creadă cumva că dacă a ieșit cu aceste declarații, eu voi sta cumințel și mă voi ascunde pe sub masă. Nu l-am jignit cu absolut nimic”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Care a fost declarația lui Mircea Rednic

„Și m-a deranjat și Marius Lăcătuș la o altă televiziune, care a declarat «de aia i se spune cum i se spune». Păi stai, tu nu spui că CSA Steaua e Steaua? Tu nu ai jucat la CS Steaua? Și nimeni nu zice nimic, îl respectă… Eu știu ceea ce tu spui, dar …

Lăcătuș a spus că am băgat strâmbe între cele două Craiova. Nu am băgat strâmbe. Am spus că pentru mine echipa lui Mititelu e continuatoarea Științei. Iar după aia să ajungi să spui…

Reclamă 4 / 0/3

Bine, era și agitat un pic, moderatorul de acolo îl tot împungea. Nu mă așteptam de la Lăcătuș. Păi și el spune la fel, că Steaua lui Gigi nu e Steaua. La el, Steaua sunt ăia care s-au format acum cinci ani…

La mine toată lumea a sărit. Dar ați văzut că nu e chiar așa, să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb”, a spus Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și