Închide meniul

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Să intre în direct dacă e bărbat”

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 18:19

Reclamă
Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic: Să intre în direct dacă e bărbat”

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic

Colaj Mircea Rednic și Marius Lăcătuș / Profimedia

Marius Lăcătuș a dat replică acidă pentru Mircea Rednic. Legenda celor de la Steaua București a comentat declarațiile „Puriului”, care a fost deranjat de o declarație a „Fiarei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conflictul dintre cei doi a pornit de la o declarație a lui Mircea Rednic, care a numit-o „Craiovița” pe echipa lui Mihai Rotaru. După această declarație, Marius Lăcătuș a oferit un răspuns care l-a deranjat pe actualul tehnician de la UTA.

Marius Lăcătuș, replică acidă pentru Mircea Rednic. Ce a transmis fostul atacant

„Fiara” a continuat seria declarațiilor dure din conflictul cu Mircea Rednic, care i-a oferit un răspuns acestuia, după comentariul făcut legat de numele echipei patronate de Mihai Rotaru. Acum, Marius Lăcătuș i-a transmis acestuia că totul a fost o glumă și că dorește să poarte o conversație cu el.

De asemenea, acesta a menționat și faptul că tehnicianul de la UTA ar trebui să accepte să poate o conversație „dacă este bătbat”.

„Eu nu vreau să intru într-o polemică cu Mircea Rednic. Eu am făcut o glumă, dacă e bărbat, să intre în direct, să vorbim. Nu știu dacă a văzut emisiunea sau dacă i s-a transmis ce am spus eu. Eu am făcut o glumă, dacă el nu a înțeles-o, e problema lui.

Reclamă
Reclamă

Pe mine, dacă mă deranjează cineva cu o declarație, pun mâna pe telefon și-l sun pe respectivul. Să nu creadă cumva că dacă a ieșit cu aceste declarații, eu voi sta cumințel și mă voi ascunde pe sub masă. Nu l-am jignit cu absolut nimic”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Care a fost declarația lui Mircea Rednic

„Și m-a deranjat și Marius Lăcătuș la o altă televiziune, care a declarat «de aia i se spune cum i se spune». Păi stai, tu nu spui că CSA Steaua e Steaua? Tu nu ai jucat la CS Steaua? Și nimeni nu zice nimic, îl respectă… Eu știu ceea ce tu spui, dar …

Lăcătuș a spus că am băgat strâmbe între cele două Craiova. Nu am băgat strâmbe. Am spus că pentru mine echipa lui Mititelu e continuatoarea Științei. Iar după aia să ajungi să spui…

Reclamă

Bine, era și agitat un pic, moderatorul de acolo îl tot împungea. Nu mă așteptam de la Lăcătuș. Păi și el spune la fel, că Steaua lui Gigi nu e Steaua. La el, Steaua sunt ăia care s-au format acum cinci ani…

La mine toată lumea a sărit. Dar ați văzut că nu e chiar așa, să dansezi cum am dansat eu nu poți să fii strâmb”, a spus Mircea Rednic la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 21 oct.

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51 21 oct.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40 21 oct.

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35 21 oct.

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34 21 oct.

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11 21 oct.

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 6 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”
Citește și