Închide meniul

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 21:37

Reclamă
Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa! Debut de vis pentru transferurile lui Gigi Becali

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa

Marius Ştefănescu, în momentul şutului de la golul de 2-0 / Captură Digisport

Marius Ştefănescu a marcat un gol superb, din pasa lui Daniel Popa, în primul meci al său la FCSB. Mijlocaşul transferat în această vară de la Sepsi a punctat în duelul cu Corvinul, din Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu a început ca titular duelul cu Corvinul, fiind singurul nou-venit care a prins primul 11. Daniel Popa şi David Kiki au fost lăsaţi pe banca de rezerve.

Marius Ştefănescu, gol superb în primul meci la FCSB, din pasa lui Daniel Popa

FCSB a deschis scorul prin David Miculescu. Atacantul a punctat în minutul 21, după ce Lefter a respins şutul lui Baba Alhassan.

Miculescu a fost schimbat la pauză, în locul său fiind trimis în teren Daniel Popa. Atacantul transferat de la U Cluj s-a făcut imediat remarcat şi a pasat decisiv, cu exteriorul, la golul marcat de Marius Ştefănescu.

Mijlocaşul, pentru care Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro, a punctat superb în minutul 52, cu un şut din interiorul careului, în plasa laterală a porţii lui Lefter. Portarul celor de la Corvinul nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei lui Ştefănescu.

Reclamă
Reclamă 4

La pauză, FCSB a efectuat nu mai puţin de trei schimbări, în ciuda faptului că se afla în avantaj pe tabela de marcaj. Pe lângă Daniel Popa, au mai fost trimişi în teren Alexandru Musi şi Malcom Edjouma, fiind înlocuiţi Eduard Radaslavescu şi Mihai Lixandru.

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Marius Ştefănescu a îmbrăcat noul echipament al campioanei României şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB. Cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali a făcut anunţul cu trei zile înainte de debutul oficial.

Pentru titlul de campion și pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu știu dacă i-am impresionat pe toți în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei. Nu am ales FCSB pentru că aș avea șanse mai mari să ajung la echipa națională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță.

Reclamă

(Reporter: Patronul ţi-a transmis vreun mesaj?) Am vorbit cu Gigi Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine și cam atât.

Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în față în cariera mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să demonstrez că FCSB a făcut o alegere bună când m-a transferat

Pe ei îi știu de la lot, sper din tot sufletul să mai rămână acolo, să mai treacă un tur, două. Mi-aș fi dorit să fiu în Germania, dar nu este niciun fel de problemă. Eu sper să fac treabă bună și să fiu în lotul României data viitoare, la următoarea mare competiție la care o să ne calificăm”, a declarat Marius Ştefănescu la conferinţa de presă.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

8:36

Virgil van Dijk, reacție categorică după ce Olanda a întors scorul în șase minute cu Turcia: „Ar fi fost foarte grav!”

8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și