Închide meniul

Marius Ștefănescu, detalii despre viitorul său. Fotbalistul poate rămâne la Sepsi

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 11:07

Reclamă
Marius Ștefănescu, detalii despre viitorul său. Fotbalistul poate rămâne la Sepsi

Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB

Marius Ştefănescu, în tricoul celor de la Sepsi / Profimedia Images

Marius Ștefănescu, detalii despre viitorul său. Fotbalistul care a câștigat Supercupa României cu Sepsi a dezvăluit că oficialii din Sf. Gheorghe doresc ca el să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a reușit să își apere Supercupa României, câștigată și în sezonul trecut, în fața campioanei Farul Constanța. Covăsnenii s-au impus la Ploiești cu scorul de 1-0, grație golului lui Ion Gheorghe, din minutul 47.

Marius Ștefănescu, detalii despre viitorul său. Covăsnenii i-au propus prelungirea contractului

Marius Ștefănescu a dezvăluit, după câștigarea Supercupei, că oficialii lui Sepsi i-au propus prelungirea contractului. De asemenea, acesta a vorbit și despre jocul făcut de echipa sa, în partida de la Ploiești.

„Suntem fericiți, mă bucur că am început sezonul cu dreptul. Sperăm anul viitor să obținem încă unul. Am obținut în doi ani patru trofee și nu vreau să ne oprim aici. Sper și la anul să reușim.

Am început meciul timorați, poate de la finală. În a doua repriză am început mai bine. Am încercat să fructificăm fazele avute. Noi ăstia mai mici nu dăm cu capul, dar mă bucur pentru el (n.r. Ion Gheorghe). Ciobi a dat un assist fenomenal.

Reclamă

Nu știu, întrebați conducerea. Mai am un an contract. Am discutat ceva cu Attila (n.r. – Atilla Hadnagy, directorul general). Mi-au propus o prelungire. Vedem zilele viitoare. Voi lua o decizie”, a spus fotbalistul, pentru digisport.ro.

În sezonul trecut, Marius Ștefănescu a jucat 38 de partide în tricoul echipei din Covasna și a reușit să marcheze de 8 ori. De asemenea, acesta a oferit tot atâtea pase de gol. În momentul de față, atacantul este cotat la 1,2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul – Sepsi 0-1

Ion Gheorghe a adus Supercupa la Sf. Gheorghe. Marcatorul singurului gol al partidei a vorbit la finalul meciului despre viitorul formației din Covasna. De asemenea, acesta a dezvăluit că echipa a lucrat la antrenamente faze similare cu cea a golului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut ceea ce am pregătit la antrenament. Ușor-ușor începem să creștem, vom vedea pe parcurs. Este primul gol marcat cu capul, am lucrat la antrenament centrările din lateral. Am avut un ritm destul de bun, nu suntem la 100%, dar vom ajunge și acolo. Colaborarea cu antrenorul este ușoară, am mai lucrat cu el, este foarte bine. Noi sperăm să câștigăm în continuare”, a spus Ion Gheorghe, pentru sursa citată anterior.

Mihai Stoica i-a lăudat pe cei de la Sepsi. Oficialul, impresionat de 4 jucători

Managerul general de la FCSB a fost impresionat de 4 jucători de la Sepsi, după prestația acestora din Supercupa României. De asemenea, Mihai Stoica a precizat că nu a fost surprins de jocul bun făcut de echipa covăsneană, pentru că lotul acestora a rămas, în mare parte, același ca și în sezonul trecut.

„Sepsi a părut o echipă destul de bine organizată, sunt aceeaşi jucători, 10 jucători din primul 11 care au jucat şi acum. Au schimbat antrenorul, filosofia se aseamănă cu cea a lui Bergodi.

Ce m-a mirat a fost faptul că înainte credeam că va juca cu trei fundaşi centrali. Matei, Ciobotariu şi Ninaj mi-au plăcut, iar Ştefănescu nu poate juca prost niciodată”, a spus „MM”, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și