Închide meniul

Supercupa României | Farul – Sepsi 0-1. Sepsi a câștigat trofeul, pentru al doilea an la rând

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 21:10

Reclamă
Supercupa României | Farul – Sepsi 0-1. Sepsi a câștigat trofeul, pentru al doilea an la rând

Supercupa României | Farul - Sepsi LIVE TEXT

Imagine din meciul Farul - Sepsi / Profimedia Images

Supercupa României. Farul – Sepsi a fost transmis în format live text pe AS.ro. Sepsi a câștigat trofeul, chiar la meciul de debut al lui Liviu Ciobotariu pe banca covăsnenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa României a deschis noul sezon în fotbalul românesc. Farul este deţinătoarea titlului, în timp ce Sepsi a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu (asistenţi), Ovidiu Haţegan, Gabriel Sabin Stroe (arbitri VAR) şi Sebastian Colţescu (rezervă).

Supercupa României | Farul – Sepsi 0-1 LIVE TEXT

Min 90+6: Final de meci! Sepsi a câștigat Supercupa României

Min 74: Sepsi a ratat o ocazie imensă, după o nouă gafă în defensiva celor de la Farul

Min 58: Gafă uriașă în apărarea Farului. Andrei Borza a ezitat să atace balonul, iar cei de la Sepsi au avut o ocazie imensă

Reclamă
Reclamă

Min. 54: Enes Sali a fost aproape de gol! Jucătorul Farului a tras peste poartă din interiorul careului lui Sepsi.

Min. 47: Farul – Sepsi 0-1! Ion Gheorghe a deschis scorul cu o lovitură de cap.

S-a reluat partida!

Reclamă

Min. 45+3: Pauză! Cele două echipe intră la egalitate la cabine.

Min. 31: Borza şi-a încercat norocul de la distanţă, dar şutul lui a trecut mult peste poartă.

Min. 29: Marius Ştefănescu a şutat de la distanţă, dar nu a prins nici el cadrul porţii.

Min. 12: Adrian Mazilu a şutat spre poarta lui Niczuly, dar balonul nu a prins spaţiul porţii.

Min. 6: Pericol la poarta lui Niczuly! Nedelcu a fost aproape de a finaliza din doar câţiva metri! Centrarea care l-a căutat a fost însă prea sus.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Farul: Aioani – Kiki, Boli, Queiros, Borza – Nedelcu, Vînă, Artean – Ad. Mazilu, Alibec, Sali

Rezerve: Buzbuchi – M. Popescu, N. Popescu, Doukoure, Rivaldinho, Borgnino, Vianna, Sîrbu, V. Dumitrache 

Antrenor: Gică Hagi

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Oteliță – N. Păun, J. Rodriguez – M. Ștefănescu, C. Matei, I. Gheorghe – Safranko

Rezerve: D. Moldovan – M. Tamas, Damașcan, Oroian, A. Dumitrescu, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Gică Hagi a vorbit despre obiectivele noului sezon

Înaintea Supercupei României, Gică Hagi a vorbit despre obiectivele din noul sezon, dar şi despre absenţele de la echipa sa.

Ne aşteaptă două luni şi jumătate foarte grele. Am făcut extraordinar anul trecut, ceva incredibil, am câştigat campionatul. Din păcate inclusiv în pregătire am avut jucători accidentaţi. Începem să jucăm din trei în trei zile şi sperăm să facem faţă. Din păcate şi la meciul acesta avem anumiţi jucători care sunt accidentaţi, şase jucători care au rămas acasă şi nu sunt disponibili pentru această ifnală.

În rest, încredere avem. Obiectivul nostru este să ajungem să ne luptăm cu cele mai bune echipe din România, să intrăm în play-off. În ceea ce priveşte meciul de mâine, orice finală se câştigă, nu se joacă. Larie, Băluţă, Mateus, Benchaib, Carnat…. E greu, nu e uşor, dar găsim soluţii”, a spus Gică Hagi, citat de news.ro.

Denis Alibec a declarat că el şi colegii săi sunt pregătiţi de luptă: “Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători. Suntem pregătiţi de luptă. Suntem un grup şi o familie. Sepsi este o echipă foarte bună, a demonstrat-o şi în campionat. Cine va fi mai în formă va câştiga. Probabil că nu sunt favoriţi şi lucrul acesta o să-i ajute un pic. Eu îmi doresc să fac un sezon mult mai bun decât anul trecut. Mi-am dorit să vin aici, mi-am dorit să rămân şi cred că s-a văzut lucrul acesta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut”, a afirmat Alibec.

Farul – Sepsi LIVE TEXT, ora 20:00, Supercupa României. Ce a spus Liviu Ciobotariu

Pentru Liviu Ciobotariu, acesta va fi meciul de debut pe banca celor de la Sepsi.

Este primul meci oficial al nostru după un stagiu de pregătire în care am mai jucat trei partide amicale. De data asta este un joc cu o miză uriaşă. Jucăm cu trofeul pe masă. Este clar că ne dorim foarte mult să începem cu dreptul, că ne realizăm primul obiectiv propus, câştigarea Supercupei României. Farul este o echipă cu jucători de calitate, cu un antrenor foarte bun, dar suntem motivaţi, ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul. Chiar dacă mi-aş fi dorit o perioadă mai lungă de pregătire, şansa mea a fost că am o echipă omogenă, echipa se cunoaşte.

Un joc cu miză uriaaşă pentru ambele formaţii. Suntem pregătiţi, suntem motivaţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Nu există nicio presiune din partea mea, pentru că mă bazez pe echipă, am jucători de calitate, ne-am pregătit foarte bine. Examenul oficial este mâine de la ora 20.00”, a spus şi Liviu Ciobotariu.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și