Închide meniul

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „Azi trebuia să fie la antrenamente!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 21:00

Marius Şumudică a „deturnat transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „Azi trebuia să fie la antrenamente!

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova. Fotbalistul de 27 de ani a fost la un pas de revenirea în Bănie, însă „Şumi” i-a făcut o ofertă de nerefuzat la Al Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, „piticul atomic” le-a spus „pas” oltenilor. Mihai Rotaru, patronul alb-albaştrilor, regretă faptul că Alexandru Mitriţă nu a mai ajuns la Universitatea Craiova pentru a se lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj.

Marius Şumudică a „deturnat” transferul lui Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

„Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri.

Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică. E normal ca la un salariu de un milion de euro să aleagă asta. Sunt sigur că în viitorul apropiat va juca la Craiova. Îmi pare rău că l-am ratat.

Este foarte talentat, are multe de oferit. Chiar am anumite pariuri cu el pentru perioada următoare. Sunt sigur că le va câștiga. Toți știm că el poate mult mai mult. Este capricios, dar asta pentru că e înzestrat cu foarte mult har”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Reclamă

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed. Antrenorul român are încredere totală în fotbalistul de 27 de ani, despre care spune că va deveni unul dintre cei mai buni jucători în Arabia Saudită.

Alexandru Mitriță a fost împrumutat de New York City la Al Raed pentru stagiunea următoare. Fostul atacant al Universității Craiova revenise recent din împrumutul de la PAOK Salonic, unde a colaborat cu un alt antrenor român, Răzvan Lucescu.

„O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am încredere în general cu jucătorii cu care am lucrat, în jucătorii români și sunt ferm convins că și Mitriță va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

Reacția lui „Şumi” după ce i-a transferat pe Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță

Marius Șumudică a reacționat după ce i-a transferat la Al Raed pe Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță. Antrenorul are ambiții mari în Arabia Saudită cu cei doi jucători români.

Marius Șumudică a dat două lovituri dintr-un „foc” pe piața transferurilor. „Șumi” n-a pierdut deloc vremea și a realizat două transferuri răsunătoare. Fostul atacant al Rapidului i-a adus la Al Raed pe Silviu Lung Jr și Alex Mitriță.

„Silviu Lung e un jucător care pe mine m-a ajutat când am câștigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe.

Mitrița este un jucător care poate face diferența, îl cunoaște toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, știu ce îi poate pielea”, a spus Marius Șumudică, conform sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și