Închide meniul

Marius Şumudică a făcut show la conferinţa de presă! „Marți și miercuri, ceilalți se uită la televizor și comenteză”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 august 2021, 15:29

Marius Şumudică a făcut show la conferinţa de presă! „Marți și miercuri, ceilalți se uită la televizor și comenteză

Marius Şumudică a făcut show la conferinţa de presă

Hepta

„Ne-a fost refuzată cererea de a mută meciul cu 24 de ore mai târziu. Atunci cum să mă gândesc că ne-am putea amână partida? Dar astia suntem, suntem puternici. Suntem CFR Cluj, o echipa puternică, care deranjează. Adversarii își doresc să ne prindă în cel mai slab moment. Eu voi încercă să nu le dau aceasta oportunitate. Practic, de când sunt aici, din 9 meciuri, am pierdut doar la Banja Lucka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: Marți și miercuri, ceilalți se uită la televizor

Cred că foarta multă lume și-ar dori să fie în locul meu aici. Noi am jucat practic o repriza cu Young Boys, pornim de la 0-0. Nu mergem că victime, mergem să ne calificăm la Berna. Eu sunt mândru de ceea ce au realizat băieții, uitați-va la Young Boys cat de bine organizați sunt.

Noi suntem practic la 90 de minute sau 120 de minute de playoff-ul Champions League. Marți și miercuri ceilalți se uită la televizor și comenteză când văd că mereu e doar CFR. Am venit cu inima deschisă la CFR, să fac ceva. Young Boys nu a avut nici o situația clară, nu-mi aduc amite să fi avut vreo faza unu contra 1 a lor. Deci, tactic, am fost foarte buni”, a spus Marius Șumudică, într-o conferinţă de presă.

Marius Şumudică, detalii despre incidentul provocat de Alex Chipciu: „N-a fost o luptă fizică”

Alex Chipciu a sărit să se bată cu portarul în vârstă de 19 ani, Otto Hindrich, în timpul antrenamentului de luni. Şumudică a oferit astăzi detalii despre incident.

„Eu nu am văzut ceea ce s-a întâmplat la acel antrenament, deoarece lucram separat cu două grupuri de jucători. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că a ieșit din antrenament. Din ce m-am informat, n-a fost o luptă fizică. Pe mine m-a deranjat atitudinea lui, asta m-a deranjat.

Reclamă

A fost strict decizia mea, nu am fost presat de absolut nimeni. Nu am ținut cont de niciun președinte în ceea ce privesc deciziile mele, nu accept. De aceea sunt la CFR acum și nu în altă parte. Am plecat și din Turcia la un moment dat, pentru că nu sunt tipul căruia să se impună ceva”, a mai spus Marius Şumudică.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și