Închide meniul

Marius Şumudică, prima reacţie după scuzele lui Alex Chipciu. „Fiecare om poate greşi!” Detalii despre incidentul de la antrenament

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 14:18

Marius Şumudică, prima reacţie după scuzele lui Alex Chipciu. „Fiecare om poate greşi! Detalii despre incidentul de la antrenament

Marius Şumudică, prima reacţie după scuzele primite de la Alex Chipciu

as.ro

Marius Şumudică a avut prima reacţie după scuzele primite de la Alex Chipciu. Antrenorul lui CFR Cluj l-a reprimit pe acesta în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, prima reacţie după scuzele lui Alex Chipciu

„Alex Chipciu ne-a ajutat la Banja Luka. Fiecare om poate greși. Am ținut cont de scuze. În momentul de față Alex Chipciu revine la echipă și sunt convins că o va face mult mai concentrat.

De foarte multe ori un scurtcircuit de genul acesta aduce lucruri pozitive. Cred că pierdea toată lumea, iar CFR nu are nevoie să piardă un jucător precum Chipciu.

Chipciu n-avea nevoie să iasă pe ușa din dos și atunci a trebuit să fiu un mediator. Am avut și eu momente de nervozitate. Am fost eliminat de Mircea Lucescu din antrenament, dar am fost reprimit”, a declarat Marius Şumudică în conferinţa de presă de joi, dinaintea meciului cu Mioveni.

Marius Şumudică, detalii despre incidentul provocat de Alex Chipciu: „N-a fost o luptă fizică”

Alex Chipciu a sărit să se bată cu portarul în vârstă de 19 ani, Otto Hindrich, în timpul antrenamentului de luni. Şumudică a oferit astăzi detalii despre incident.

Reclamă

„Eu nu am văzut ceea ce s-a întâmplat la acel antrenament, deoarece lucram separat cu două grupuri de jucători. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că a ieșit din antrenament. Din ce m-am informat, n-a fost o luptă fizică. Pe mine m-a deranjat atitudinea lui, asta m-a deranjat.

A fost strict decizia mea, nu am fost presat de absolut nimeni. Nu am ținut cont de niciun președinte în ceea ce privesc deciziile mele, nu accept. De aceea sunt la CFR acum și nu în altă parte. Am plecat și din Turcia la un moment dat, pentru că nu sunt tipul căruia să se impună ceva”, a mai spus Marius Şumudică.

Alex Chipciu: „A fost o greşeală, mister!”

Alex Chipciu i-a prezentat scuze antrenorului în timpul conferinţei de presă de astăzi şi a declarat că datorită acestuia a rămas la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, mister (n.r. i se adresează lui Şumudică)! Primul pas a fost făcut să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici.

Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a declarat Chipciu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și