Închide meniul

Marius Șumudică a făcut un anunț uriaș, după ce l-a refuzat pe Gigi Becali: „Sunt gata să mă întorc!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 9:13

Marius Șumudică a făcut un anunț uriaș, după ce l-a refuzat pe Gigi Becali: „Sunt gata să mă întorc!

Hepta

Marius Șumudică, anunț uriaș

Marius Șumudică, anunț uriaș după ce l-a refuzat pe Gigi Becali. Fostul antrenor de la Astra și Gaziantep vrea să meargă la Kayserispor! „Șumi” a transmis un mesaj emoționant pentru suporterii turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, anunț uriaș după ce l-a refuzat pe Gigi Becali

„Buna seara, vreau să îi salut pe toți fanii din Turcia, pe toți fanii mei. Știu că sunt plăcut de mulți oameni, dar sunt și urât de mulți. Acesta este carcacterul meu, mă lupt mereu pentru clubul meu.

Despre Kayseri, este prima echipa care m-a adus în Turcia. Este echipa din inima mea, nu uitați asta vreodată. Vreau să spun ceva pentru fanii lui Kayseri. Acum îl respect pe antrenorul lor deoarece are contract cu ei, lucrează acolo. Sunt un antrenor liber, am câteva oferte, am refuzat unele oferte, chiar și ieri am refuzat FCSB, una dintre cele mai bune echipe din România, din cauză că mintea mea este la Turcia”, a declarat Marius Șumudică, pentru sport.ro

Marius Șumudică a antrenat-o pe Kayserispor în stagiunea 2017-2018. Atunci, românul a terminat cu Kayseri pe poziția a 9-a, peformanță excelentă pentru un club de această talie. În comparație, de la plecarea lui Marius Șumudică, Kayserispor a tremurat în fiecare sezon la retrogradare.

„Când vreun club, dar în special Kayseri, are nevoie de antrenor, sunt gata să mă întorc. Ei mi-au dat șansa să merg în Turcia și să arăt cine este Șumudică. Nu uitați, Șumudică este Șumudică. E nebun, dar e nebun pentru fotbal și nebun să se lupte cu toți pentru clubul lui.

Reclamă

Fani din Turcia: vă iubesc, sunteți în inima mea! Mereu când vin în Turcia să lucrez, ofer 100% pentru clubul meu. Toate cele bune”, a mai spus Marius Șumudică.

După Kayserispor, Marius Șumudică le-a mai antrenat în Turcia pe Gaziantep și Rizespor. Au fost două experiențe diamentral opuse pentru antrenorul român.

La Gaziantep, „Șumi” a salvat echipa de la retrogradare, fără emoții, în primul sezon, iar în al doilea i-a lăsat pe podium, în luptă cu granzii Fener, Besiktas și Galata. A plecat din cauza unui conflict cu conducerea.

Reclamă 4 / 0/3

La Rizespor însă, Marius Șumudică a stat doar 7 meciuri. A preluat echipa în plin sezon, recunoscând ulterior că asta a fost greșeala vieții lui. Cu un lot lovit de COVID-19, Șumi a plecat fără să câștige vreun meci.

Marius Şumudică a refuzat FCSB: „Sufleteşte nu am reuşit să fac pasul”

Marius Şumudică a fost aproape să semneze contractul cu FCSB. Totul părea stabilit, dar tehnicianul spune că decisivă a fost discuţia pe care a avut-o cu colaboratorii săi.

„Telenovela a luat sfârşit! Nu există nicio şansă de a colabora în viitor. Există mai multe motive, nu vreau să le dezvălui. Îi doresc domnului Gigi Becali baftă multă în continuare”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Între timp, Gigi Becali a găsit un alt antrenor pentru FCSB. Acesta va fi Dinu Todoran!

În ceea ce-l privește pe Marius Șumudică, acesta ar avea o ofertă concretă din partea șeicilor de la Al Feiha. Clubul din Arabia Saudită ar fi gata să-i ofere românului 1,5 milioane de euro pe sezon. Șumi nu ar fi la prima experiență în zona Golfului. A mai antrenat-o acolo și pe Al Shabab.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și