Închide meniul

Ultraşii roş-albaştrilor au răbufnit după ce Dinu Todoran a semnat cu FCSB: „Alt transfer reuşit de Meme Stoica, e de râsul plânsul!”

Publicat: 21 mai 2021, 23:32

Ultraşii roş-albaştrilor au răbufnit după ce Dinu Todoran a semnat cu FCSB: „Alt transfer reuşit de Meme Stoica, e de râsul plânsul!

Gheorghe Mustaţă, atac total la Horaţiu Feşnic

Gheorghe Mustaţă este liderul galeriei FCSB / Captură AS.ro

  • Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB
  • Gheorghe Mustaţă a contestat numirea făcută de Gigi Becali

Mustaţă a rămas şocat de decizia luată de patronul ocupantei locului secund din Liga 1. Acesta a dezvăluit că suporterii erau decişi să facă presiuni pentru revenirea lui Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii de la FCSB au răbufnit după ce Dinu Todoran a semnat cu FCSB

Ce să mai comentăm? O să facem cea mai mare performanță din istoria Stelei. Ăsta e un alt transfer reușit de Meme. Ce naiba mai e de zis? A venit Dinu Todoran. E de râsul plânsul ce se întâmpla la noi. Eu cu băieții ne deciseserăm să îl sunăm pe Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) să îl convingem să vină și să ne ajute la Steaua (n.r. FCSB), iar în seara asta am auzit marea bombă: Dinu Todoran.

Suporterii m-au sunat să mă întrebe dacă e adevărat. Nimeni nu credea asa ceva. Nu mai am cuvinte. Râd singur și vreau să îmi revin”, a spus Gheorghe Mustață pentru prosport.ro.

Reclamă

Liderul fanilor reacţionase violent şi în momentul în care Gigi Becali anunţase că negociază cu Marius Şumudică. „Să își vadă de treaba lui, are alta echipă, a promovat Rapidul în A, poate să meargă la Rapid„, a transmis, miercuri, Gheorghe Mustaţă, cel care i-a cerut demisia lui Mihai Stoica. Acum, ultraşii roş-albaştrilor au răbufnit după ce Dinu Todoran a semnat cu FCSB şi nu au încredere în noul antrenor.

Mihai Stoica i-a răspuns liderului ultraşilor de la FCSB

Oficialul ocupantei locului secund din campionatul României a ţinut să transmită că nu va pleca de la club. Mai mult, l-a arătat cu degetul pe Mustaţă, cel care i-ar fi ameninţat pe jucători că le va sparge maşinile.

Reclamă

Mustață – pentru care am toată compasiunea, nu e ușor să fii închis atâția ani, am fost și eu pe acolo – nu m-a amenințat pe mine. A amenințat însă că va da cu torțe ca să ne suspende terenul, a menționat câte ceva prin bannerele pe care le-a pus pe garduri lângă bază, a sunat jucătorii și le-a spus că o să le spargă mașinile. Cel puțin așa mi-au zis mie jucătorii.

Eu am respectat ultraseria și, mai ales Peluza Nord. Modul în care am colaborat m-a făcut să mă simt unul dintre ei. Mi-am luat lacrimogene la Galați, mi-am luat amenzi de la Jandarmerie, am luptat cât am putut ca să-i apăr de represalii pe cei care ne susțineau necondiționat. Am tratat întâlnirile săptămânale cu Badi, Punkeru, Mustață, Gârlă, John, Epavă, Dorin, Frații Netedu cu respect. Toți pot confirma.

Rică – Dumnezeu să-l odihnească – a rămas în inima mea pentru totdeauna. Au fost vremuri de care-mi amintesc cu plăcere pentru că făceam legea în teren și în peluze, dar și cu tristețe, pentru că par irepetabile.

Reclamă 4 / 0/3

Apreciez faptul că cei din PRA vor să susțină echipa și să refacă ceva ce pare iremediabil pierdut. Totuși, mi-e foarte greu să mă mai implic. Poate pentru că dintre cei vechi a rămas doar Mustață, poate pentru că mă apropii de 60 de ani și sunt aproape pe battery low sau poate doar pentru că unul dintre cei doi lideri de azi mi-a înjurat grosolan fata, fără niciun motiv, într-un moment greu pentru familia mea. E adevărat că și-a prezentat scuze (mie prin mesajele pe care le-am păstrat) și prin diverși intermediari, dar n-am reușit să trec peste ce a făcut.

Demisia n-o iau îl calcul. Am destule pe cap și fără să mă gândesc la asta„, a reacţionat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu