Închide meniul

Marius Șumudică a stricat transferul pregătit de Mihai Stoica la FCSB: “Vorbeam cu Gigi Becali pe speaker…”. Ce s-a întâmplat

Cosmin Cioboată Publicat: 14 martie 2022, 9:26

Marius Șumudică a stricat transferul pregătit de Mihai Stoica la FCSB: “Vorbeam cu Gigi Becali pe speaker…”. Ce s-a întâmplat

Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste pentru Rapid

Marius Şumudică, într-un meci / Profimedia

  • Marius Șumudică a stricat un transfer pregătit de FCSB
  • Dezvăluirea lui Mihai Stoica: „Vorbeam cu Gigi Becali pe speaker…”

Marius Șumudică n-a mai ajuns pe banca FCSB-ului la începutul sezonului, lucru pe care acum îl regretă enorm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a stricat Marius Șumudică transferul lui Daniel Graovac la FCSB: “Vorbeam cu Gigi Becali pe speaker…”. Dezvăluirea lui Mihai Stoica

“Șumi” s-a aflat în negocieri avansate cu Gigi Becali pentru o eventuală instalare la FCSB, vara trecută, și chiar a influențat decisiv un transfer.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a dezvăluit că l-a propus pe Daniel Graovac, care se despărțise recent de Astra Giurgiu. 

Reclamă

La discuția respectivă a luat parte și Șumudică, care se afla foarte aproape să semneze cu FCSB. “Șumi” a spus că nu este nevoie de fundașul central, iar Gigi Becali n-a mai insistat pentru transferul său.

“Eu am avut o singură discuţie cu Şumudică. Vorbeam cu Gigi pe speaker, că eu am propus să-l aducem pe Graovac şi Gigi… Când noi vorbim, el lasă telefonul pe speaker. Era cu Şumudică şi a zis ‘Uite, MM spune despre Graovac’ şi Şumudică a zis ‘Nu, nu ne trebuie Graovac’. 

Reclamă

Antrenor de portar nu ne trebuie i-am spus, că e Marius Popa, sub nicio formă. El a spus că-l are pe Sardescu. Repet, eu am fost convins că nu vine. De asta nici măcar nu i-am anunţat pe cei din staff, eram convins că nu vine. Ceva lipsea. Credeam că are discuţii prin străinătate.”, a spus Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

În cele din urmă, și Marius Șumudică și Daniel Graovac au ajuns la CFR Cluj. În prezent, „Șumi” e liber de contract, după o altă experiență, eșuată, la Malatyaspor.

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali

Marius Şumudică a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Antrenorul de 51 de ani l-a sunat pe patronul FCSB chiar la ieşirea din biserică şi i-a transmis că regretă faptul că nu a acceptat oferta roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Marius Şumudică.

Mihai Stoica nu vrea să mai audă de Marius Șumudică la FCSB

„Am văzut posibilă colaborarea, n-am avut nimic împotrivă vara trecută, am sprijinit ideea. El se înțelesese cu Gigi, mai departe știe el exact ce a făcut. Nu cred că se va mai pune problema în viitor pentru o colaborare. De fapt, sunt convins!

I-am zis lui Gigi de prima dată că nu va veni. Am avut o discuție aprinsă cu Gigi pe tema asta! El credea că semnează. Eu îl cunosc pe Șumi și știam că dacă venea, îmi dădea 10 telefoane, mă întreba de cantonamente, transferuri. Iar eu nu vorbisem deloc cu el!

Nici prin gând nu-mi trecea că merge la CFR atunci! Edi Iordănescu m-a sunat, de exemplu, când au început negocierile cu Gigi. N-ai cum să vii la FCSB și să nu discuți cu mine!”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”