Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Șumudică așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu! Condiția pusă ca să semneze cu FC U Craiova 1948 și ce alte oferte mai are

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 17:38

Marius Șumudică așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu! Condiția pusă ca să semneze cu FC U Craiova 1948 și ce alte oferte mai are

Marius Șumudică postează la foc automat pe reţelele de socializare

Abaca Press / AA via Hepta

  • Marius Șumudică așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu
  • Condiția pusă ca să semneze cu FC U Craiova 1948

Fostul tehnician al campioanei CFR Cluj a negociat deja cu Adrian Mititelu Jr. și așteaptă acum să discute și cu seniorul, aflat în închisoare din noiembrie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu

Ca să semneze cu FC U Craiova 1948, Marius Șumudică a pus o condiție. „Șumi” vrea să-l aducă cu el în Bănie pe Marian Copilu, pe postul de președinte. În acest moment, poziția respectivă este ocupată de Marcel Pușcaș.

M-a căutat Adiță Mititelu, am vorbit cu el, e în legătură cu tatăl lui care e privat de libertate și, în momentul de față, sunt discuții, dar sunt mai multe condiții pe care eu vreau să le pun, pentru că m-am lovit de multe probleme la CFR. Prima condiție este să lucrez cu Marian Copilu”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

„Șumi” a precizat că negociază și cu o formație din Turcia și că există posibilitatea și unei reveniri în Super Lig. În Turcia, el le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

„În momentul de față există varianta unei oferte și din Turcia. Există posibilitatea, dacă totul va fi okay, să plec în Turcia, e clar. Nu mă sperie experiența de la Cluj. Mi-am dat seama ce club este FC U Craiova, mi-am luat toate informațiile, este o echipă stabilă din punct de vedere financiar, plătește la zi, își doresc să scape de la retrogradare. Au o infrastructură foarte bună, aici mă refer la terenul de antrenament. Vom vedea, dar sunt multe de pus la punct, până să semnez un contract”, a mai spus Șumudică.

Reclamă

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general.

Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Neagoe și Grozavu, pe lista lui FC U Craiova 1948, alături de Șumudică

Pe lângă Marius Șumudică, pe lista celor de la FC U Craiova 1948 se mai află și Eugen Neagoe și Leo Grozau, scrie gsp.ro. Primul, ultima dată la Astra, ar fi favorit să preia postul.

Reclamă 4 / 0/3

Neagoe a mai antrenat-o pe FC U Craiova în două rânduri, pentru scurt timp, în 2005, și aproape 3 luni, în 2009. El ar fi tentat să revină în orașul unde s-a format ca fotbalist.

De cealaltă parte, Leo Grozavu tocmai a fost demis de la Sepsi în urmă cu trei zile, din cauza rezultatelor sub așteptări din acest sezon. Covăsnenii sunt pe locul 12 în Liga 1, fără victorie din prima etapă.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat