Închide meniul

Marius Șumudică, complet impresionat de „perla” Octavian Popescu: „Gândiţi-vă la Ilie Dumitrescu!”. Ce i-a transmis lui Gigi Becali: „Nu cred că va greşi ca în cazul lui Florinel Coman”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2022, 0:27 / Actualizat: 13 martie 2023, 22:39

Marius Șumudică, complet impresionat de „perla Octavian Popescu: „Gândiţi-vă la Ilie Dumitrescu!. Ce i-a transmis lui Gigi Becali: „Nu cred că va greşi ca în cazul lui Florinel Coman

Marius Șumudică face senzaţie la Al Shabab

Profimedia

Marius Șumudică, complet impresionat de Octavian Popescu. Acesta continuă prestațiile excelente în tricoul FCSB-ului. Puștiul de 19 ani a marcat din nou, în meciul cu Farul Constanța, și a ajuns la 8 goluri în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, complet impresionat de Octavian Popescu: „Gândiţi-vă la Ilie Dumitrescu!”

Marius Șumudică l-a elogiat pe Octavian Popescu, de pe urma căruia Gigi Becali spune că va încasa zeci de milioane de euro.

La rândul său, „Şumi” i-a lăudat calitățile lui Octavian Popescu și l-a comparat cu Ilie Dumitrescu. Tehnicianul este de părere că Gigi Becali îl va vinde pe o sumă considerabilă și nu va repeta greșeala comisă în cazul lui Florinel Coman.

„Nu cred că Gigi va mai face aceeași greșeală pe care a făcut-o cu Florinel Coman. Coman a avut o perioadă când a putut beneficia de o sumă frumoasă. Rar mi-a fost dat să văd un jucător ca Octavian Popescu. Poate e și Rareș Ilie, dar mai jos ca scară. Sunt doi jucători care fac totul perpendicular pe poartă.

Poate mai e și Mihăilă, poate și Man în anumite momente, dar numai pe piciorul stâng. Octavian Popescu face astea, mă uit la golul de la Botoșani, șutează cu stângul, destabilizează.

Reclamă

Gândiți-vă la Ilie Dumitrescu, el trebuia să simtă linia și să intre în interior, poate fi folosit inter, să îi dai libertate, are șut, are ambele picioare și cred că are inteligență în joc, ceea ce e o calitate rară, să ai în sânge să simți cum vine mingea, să îți creezi situații de a marca. Cred că poate fi mare dacă face pașii corecți.”, a spus Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Octavian Popescu: „Pierde, bă, o minge!”

I-am spus lui Meme… vreau să-i spun lui Tavi Popescu să piardă o mingea. Mă enervez. Chiar nici măcar una?! Să îi spună să piardă o minge. E cel mai bun din România, nu de la FCSB. Eu vreau să piardă o minge: „Pierde, bă, una!” Nu pierde nicio minge„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu mai vorbesc de plecarea lui Tavi Popescu decât în vremuri de transfer. Eu vorbeam cu Meme acum 7-8 ani şi am spus că o să-mi dea Dumnezeu un jucător de talia lui Hagi, pe care o să iau zeci de milioane de euro. MM mi-a spus că asta ar trebui să fie. Eu aşa cred. Cu Gică nu poţi să-l compari… a fost prea mare. Dar pe ceilalţi i-a depăşit deja. Îl poate depăşi şi pe Gică. Nu are cum să plece în vară. E posibil să aibă o cotă de 20 de milioane de euro şi eu nu îl dau„, a mai spus patronul lui FCSB.

Potrivit Transfermarkt, Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 1.9 milioane de euro. Gigi Becali i-a făcut deja cadou o maşină de 35.000 de euro.

Reacţia lui Octavian Popescu după golul marcat în FCSB – Farul 2-0

FCSB continuă să spere la titlu după victoria cu 2-0 în faţa echipei lui Gică Hagi. Octavian Popescu a confirmat că este cel mai în formă jucător al echipei lui Toni Petrea. Acesta a contribuit din plin.

Trebuie să câştigăm meci cu meci în acest playoff şi să o ţinem tot aşa. Mi-a spus Ştefan Târnovanu înainte că o să marchez şi am reuşit. Nu ne-am gândit la revanşă. Am vrut să câştigăm meciul. Trebuie să îi batem. Mă simt foarte bine, sunt fericit că sunt suporterii lângă noi.

Am început să mă concentrez la fotbal şi să dau mai mult pe teren. Mă gândesc pas cu pas şi când o să fie momentul să plec, sper să fie pentru o sumă cât mai mare. Toată lumea mă ţine cu picioarele pe pământ„, a spus Octavian Popescu.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și