Închide meniul

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | „Mi-a spus Târnovanu că o să marchez!” Reacţia lui Octavian Popescu, după un nou gol marcat! Ce a spus despre transfer: „Sper să fie o sumă cât mai mare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 23:10

Reclamă
FCSB – Farul Constanţa 2-0 | „Mi-a spus Târnovanu că o să marchez! Reacţia lui Octavian Popescu, după un nou gol marcat! Ce a spus despre transfer: „Sper să fie o sumă cât mai mare!

Tavi Popescu e jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia zeci de milioane de euro

Hepta

FCSB continuă să spere la titlu după victoria cu 2-0 în faţa echipei lui Gică Hagi. Octavian Popescu a confirmat că este cel mai în formă jucător al echipei lui Toni Petrea. Acesta a contribuit din plin şi la reuşita lui Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Reacţia lui Octavian Popescu, după un nou gol

Trebuie să câştigăm meci cu meci în acest playoff şi să o ţinem tot aşa. Mi-a spus Ştefan Târnovanu înainte că o să marchez şi am reuşit. Nu ne-am gândit la revanşă. Am vrut să câştigăm meciul. Trebuie să îi batem. Mă simt foarte bine, sunt fericit că sunt suporterii lângă noi.

Am început să mă concentrez la fotbal şi să dau mai mult pe teren. Mă gândesc pas cu pas şi când o să fie momentul să plec, sper să fie pentru o sumă cât mai mare. Toată lumea mă ţine cu picioarele pe pământ„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro.

FCSB – Farul 2-0 | „Au fost multe stări emoționale!” Malcom Edjouma, copleșit la clubul lui Gigi Becali

Echipa lui Toni Petrea și-a luat revanșa după înfrângerea din finalul sezonului regular. Au marcat Malcom Edjouma și Octavian Popescu. La finalul partidei, mijlocașul venit de la FC Botoșani a fost încântat de evoluţia sa.

Edjouma a recunoscut că meciurile multe pe care le-a jucat de-a lungul sezonului l-au slăbit din punct de vedere fizic. Mijlocașul a fost încercat de multe emoții când a semnat cu FCSB.

Reclamă

„Cel mai important sunt cele trei puncte. Trebuie să fim concentrați. Nu este o revanșă. Am venit de la Botoșani și am fost puțin obosit. Odată cu transferul au fost și multe stări emoționale. Încerc să încriu, să ajut echipa, de asta am venit aici. Așa e fotbalul, trebuie să luăm meci după meci. Să rămânem concentrați pe joc, nu contează care e diferența de puncte”, a spus Malcom Edjouma, după FCSB – Farul 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și