Închide meniul

Gigi Becali, supărat pe Marius Şumudică. „Nu vreau să mai fac caterincă!” Ce l-a deranjat pe şeful FCSB

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 12:27 / Actualizat: 9 august 2021, 14:10

Gigi Becali, supărat pe Marius Şumudică. „Nu vreau să mai fac caterincă! Ce l-a deranjat pe şeful FCSB

Gigi Becali, ironizat în Cehia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a fost deranjat că prietenul Marius Şumudică a ironizat-o pe FCSB. „Am primit azi o poză pe telefon cu un Tico bleu şi printre multe abţibilduri era şi unul cu FCSB”, a spus antrenorul lui CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, supărat pe Marius Şumudică: „Nu vreau să mai am de-a face cu el!”

„Nu vreau acum să mă apuc să fac caterincă cu Şumudică pe la televizor. Era prietenul meu, dar nu vreau să mai am de-a face cu el. El putea să facă glume cu MM, să-l ironizeze pe MM, să facă orice cu Todoran, dar să nu zică de FCSB că nu ştiu ce, nu ştiu cum. Pentru că FCSB sunt eu.

Atunci când a făcut gluma pe care a făcut-o, a zis la adresa mea. Şi atunci nu mai vreau să am de-a face cu el şi să fie sănătos. El trebuie să ţină cont de un lucru. Îi dau eu un sfat, părinteşte. El trebuie să se laude cu ce face el la echipă, cu ceea ce fac jucătorii lui.

Dar ca să laude CFR, face o greşeală. De la CFR poate fi aruncat ca o măsea stricată peste două săptămâni. Şi după aia îşi pierde prietenii care l-au ajutat la greu şi care… nu mai are rost să spun”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali vrea să îl copieze pe Neluţu Varga

Şeful FCSB şi-a propus să îl copieze pe acţionarul lui CFR Cluj, Neluţu Varga.

Reclamă

„Face bine Neluţu Varga, nu vorbeşte despre alţii. Nici pe mine nu mă mai interesează despre alţii. Eu trebuie să-mi văd de echipa mea, ce stau eu acum să caracterizez altă echipă? E treaba lor. Mă bat cu ei, îi bat şi gata. Atât trebuie să-i batem. Aşa cum a zis şi Tănase (n.r. ironii ieftine).

Nu mă mai interesează să vorbesc despre CFR, despre Şumudică. Să vorbească ei ironii. Şi singurul meu ţel este la ora asta când văd clasamentul, acolo să fie FCSB (n.r. – pe primul loc) Până atunci, are dreptate Şumudică să vorbească el”, a mai spus Gigi Becali.

În acest moment, FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte. Rivala CFR este prima în clasament, cu un avans de 4 puncte. CFR Cluj – FCSB se va juca în Gruia, pe 28 august, în etapa a 6-a. Până atunci, roş-albaştrii o vor înfrunta pe Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică: „E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul”

Gigi Becali şi Marius Şumudică au avut un schimb de replici şi la finalul lunii trecute. Tehnicianul a ironizat-o pe FCSB după eliminarea ruşinoasă din turul 2 preliminar al Conference League.

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova”, a spus atunci Marius Şumudică.

Şumi făcea referire la un mesaj primit de la Becali în timpul returului cu Borac Banja Luka. Şeful FCSB uitase că s-a anulat regula golurilor înscrise în deplasare şi a crezut că CFR a fost eliminată din preliminariile Champions League.

Recomandări
  • Gigi Becali, supărat pe Şumudică
  • Mesajul transmis de şeful FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și