Închide meniul

„Trebuia să plece, Gigi Becali i-a făcut ofertă!” Explicațiile decăderii lui Deian Sorescu la Dinamo. Motivul pentru care s-a certat cu Mircea Rednic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 0:34

„Trebuia să plece, Gigi Becali i-a făcut ofertă! Explicațiile decăderii lui Deian Sorescu la Dinamo. Motivul pentru care s-a certat cu Mircea Rednic

Deian Sorescu a avut ofertă de la FCSB

Sport Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Deian Sorescu putea să scape de problemele de acum de la Dinamo. Jucătorul a avut ofertă concretă de la FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă de 700.000 de euro plus TVA, însă Dinamo nu a acceptat. Acum, Deian Sorescu a devenit omul problemă de la echipă, după ce s-a certat cu Mircea Rednic. Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de antrenorul dinamoviștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu este de părere că Deian Sorescu trebuia lăsat să se ducă la FCSB. Șase goluri a înscris Sorescu în această ediție de campionat, însă randamentul jucătorului a scăzut dramatic în în ultima perioadă și a ajuns să se certe cu Mircea Rednic. Ilie Dumitrescu a pus acest conflict pe seama lipsei rezultatelor și a problemelor de la club.

Ilie Dumitrescu, despre Deian Sorescu: „Eu zic că trebuia să plece la FCSB

Eu zic că trebuia să plece. Chiar și Gigi Becali i-a făcut o ofertă, probabil că a mai avut și din afară. FCSB parcă a oferit mai mult de 600.000, deci erau mai mulți bani. Dinamo trebuia să înțeleagă și situația jucătorului. În momentul în care tu îi oferi o stabilitate, un climat de performanță, el poate evolua ca jucător.

Dar dacă echipa ajunge într-o situație delicată, are rezultate negative și apar probleme, e normal ca nici el să nu răspundă și să fie mereu cu gândul în altă parte. Acum trebuie gestionată situația asta cu inteligență, nu cred că Mircea Rednic își permite să-l scoată din echipă pe Sorescu„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Mircea Rednic l-a trimis pe Deian Sorescu la soare, în Turcia

După eșecul cu Gaz Metan Mediaș au apărut zvonuri că Rednic a fost aproape să se ia la bătaie cu Sorescu. Rednic a negat, dar a recunoscut că a ridicat tonul la jucătorul său, la pauză, înainte să îl schimbe cu Moldoveanu.

Reclamă

Mi-aș fi dorit ca Sorescu să vină să clarifice situația. Ce s-a întâmplat la Mediaș… că ne-am repezit, că ne-am înjurat, că ne-am luat de gât. Am martori că nu a fost nimic adevărat. A fost o discuție normală la 2-0 pentru adversar. Am ridicat tonul în momentul în care el, de la ce i-am reproșat tactic, a început să spună despre problemele lui personale. 

De asta am ridicat puțin vocea. I-am spus: ‘Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Decât să te plimbi pe teren… nu-i ok’. De asta l-am și scos la pauză. Dacă ai probleme, e clar că nu ești 100%. Asta a fost la Mediaș și nimic altceva. Dacă, după ce am ieșit din cabină, enervat fiind, s-o fi repezit la vreo ladă, sau la ceva pe acolo, treaba lui„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Mircea Rednic a dezvăluit și ce discuție a avut, în această săptămână, cu Deian Sorescu. Printre altele, Mircea Rednic i-a transmis lui Sorescu să plece la mare în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

L-am chemat împreună cu staff-ul tehnic. Nu am mai făcut discuție individuală cu el. Suntem vreo 6 în staff-ul tehnic. A spus că am avut o discuție bărbătească. Nu ai cum să ai o discuție bărbătească cu un om care stă cu capul în pământ. Și-a cerut scuze și atât. Nu a fost nicio discuție bărbătească. Și-a cerut scuze față de mine și apoi față de jucători.

I-am spus, în condiții de astea trebuie să-ți iei 2-3 zile libere, chiar și o săptămână, să îți iei prietena și să pleci la mare, la munte, la Istanbul, du-te! Atât a fost. I-am spus că nu e ca o pedeapsă. A doua zi a venit la antrenament și nu a venit singur, asta m-a deranjat„, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Recomandări
  • Deian Sorescu a avut ofertă de la FCSB
  • Jucătorul s-a certat cu Mircea Rednic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și