Închide meniul

Marius Şumudică e ferm convins că Denis Alibec va rupe plasele în Liga 1: „Eu ştiu ce poate!” Ce spune antrenorul CFR-ului despre transferul lui Budescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 18:36

Marius Şumudică e ferm convins că Denis Alibec va rupe plasele în Liga 1: „Eu ştiu ce poate! Ce spune antrenorul CFR-ului despre transferul lui Budescu

Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

Hepta

Marius Şumudică e ferm convins că Denis Alibec va rupe plasele în Liga 1

„Şumi” îl va antrena pe Alibec din nou, de data aceasta la CFR Cluj. Atacantul a avut cifre excelente sub comanda tehnicianului, motiv pentru care Şumudică crede cu tărie că Alibec va rupe plasele în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl cunoaște vestiarul. Un jucător de valoare. În momentul în care-l aduci e respectat de toată lumea. Va fi un plus pentru echipă, sunt ferm convins, e un jucător talentat care cu mine cred că, în 60 de meciuri, a înscris peste 30 de goluri. E o medie foarte bună, la două meciuri să marchezi un gol.

Eu știu ceea ce poate Alibec. Am reușit să îl aducem pe Alibec în niște condiții senzaționale… cu un salariu cred mai mic decât mulţi care sunt în această cabină, restul suportând turcii. Astea sunt lovituri de imagine și cred că ne va ajută”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec în Turcia. Kayserispor va achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec va fi împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Ce spune Marius Şumudică despre transferul lui Constantin Budescu

Şumudică a fost întrebat din nou despre transferul lui Constantin Budescu. Antrenorul îşi doreşte să îl aibă pe mijlocaş în lot, însă recunoaşte că transferul nu se poate realiza, pentru moment, din cauza salariului uriaş al acestuia.

Reclamă

„Are un salariu de un milion de dolari, câștigă foarte mulți bani unde este, va fi greu! Noi am găsit o soluție și datorită priceperii lui Marian Copilu, şi datorită relațiilor pe care le am la Kayserispor cu patroana de acolo”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Denis Alibec, convins de Marius Şumudică să vină la Cluj

Denis Alibec a ajuns la Cluj pentru a juca la campioana CFR, acolo unde a fost împrumutat de Kayserispor pentru un an. Atacantul a dezvăluit că Şumudică a fost cel care l-a convins să revină în Liga 1. El va purta numărul 77 în Gruia.

„M-au convins prin Marius Şumudică. E normal să vin după el. Vreau să ne calificăm ori în Champions League, ori în Europa League şi după vreau să ne batem la campionat, aşa cum e şi normal. Nu ştiu (n.r – dacă se poate califica CFR în Champions League), dar vom încerca asta. Le ţin pumnii, am venit să îi susţin să îi ajut şi să facem performanţă”, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și