Închide meniul

Marius Şumudică exclude revenirea la Rapid: „N-am nicio cazma, nu sap pe nimeni! Ţin să-i transmit asta domnului Miţă Iosif”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 23:23

Marius Şumudică exclude revenirea la Rapid: „N-am nicio cazma, nu sap pe nimeni! Ţin să-i transmit asta domnului Miţă Iosif

Marius Şumudică râde de CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Rapid a obţinut eroic un punct cu Sepsi, iar şansele pentru un loc în playoff au scăzut. Marius Şumudică e de părere că acest meci a compromis şansele echipei sale de suflet. Totodată, Şumudică i-a transmis un mesaj şi lui Mihai Iosif să stea liniştit, pentru că nu ia în calcul să revină la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică exclude revenirea la Rapid în acest moment

Eu n-am avut nicio discuție cu nimeni din conducerea Rapidului. Țin să-i transmit lui Miță Iosif că nu se pune problema ca Marius Șumudică să vină la Rapid. Chiar îi rog pe suporteri și pe cei care discută pe rețelele de socializare să scoată numele meu. Sunt foarte bine acasă. E adevărat, în momentul în care voi fi solicitat de o echipă voi intra în discuții

Eu n-am nicio cazma, nu sap pe absolut nimeni. Eu sunt bine acasă, dar când voi fi solicitat de vreo echipă mă voi gândi. Se vede că există o preisune la Rapid, am văzut și plonjonul antrenorului. Este un antrenor care se consumă pentru echipă, un antrenor care pune suflet în ceea ce face. Astăzi au pierdut playoff-ul”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Citește și:

Mihai Iosif, adus în pragul disperării de arbitraje, după Rapid – Sepsi 1-1

ihai Iosif a luat foc după ce Rapid fost nevoită să joace încă un meci în 10 oameni. În minutul 33, Alexandru Albu a fost eliminat după un atac dur la Achahbar. Mihai Iosif a ajuns în pragul disperării, după ce Rapid a avut parte de un nou meci în care a avut un om eliminat. Iosif a contestat eliminarea lui Alexandru Albu de către Sebastian Colţescu.

Este incredibil. Pregătești meciul și eu sunt ăla prostul. Nu am decât să felicit jucătorii. Nu cedăm. Am vorbit la pauză că nu pierdem acest meci. Nu poți avea aceeași strategie cu un om mai puțin. Îl cunosc de când era copil pe Ioniță. Am avut toți nevoie de gol. Întârzie victoria, al patrulea egal, cu echipe mai sus, mai jos. Jucăm mereu cu un om în minus.

Reclamă

Da, jucăm cu campioana României și încercăm să facem ce putem. Nu știu dacă puteam obține mai multe. Este un lucru extraordinar. Și eu sunt om, am o inimă, un cap și îmi doresc să ies sănătos. Nici nu știi când te aștepți când trăiești la o asemenea intensitate„, a spus Mihai Iosif după Rapid – Sepsi 1-1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și