Închide meniul

Marius Şumudică exclude revenirea la Rapid şi râde de Mihai Iosif: „Rapid are o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Trebuie să vină Guardiola, Mourinho, Tuchel şi Klopp să ia titlul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2022, 12:35

Marius Şumudică exclude revenirea la Rapid şi râde de Mihai Iosif: „Rapid are o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Trebuie să vină Guardiola, Mourinho, Tuchel şi Klopp să ia titlul

Marius Șumudică, reacţie când a fost întrebat de FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

„Eu sunt confundat cu echipa asta, sunt înjurat, făcut în toate felurile. Nu înţeleg de ce nu pot merge pe stadion. Ce s-a întâmplat în prima parte a sezonului a fost o minune. Acum, nu ne mai putem ascunde, Rapid nu joacă nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: Trebuie să vină Guardiola, Mourinho, Tuchel şi Klopp să ia Rapid titlul

Are o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Am fost în Turcia, Terim, se opreşte circulaţia când trece. Cât o fi el de Terim, când nu a avut rezultate, a fost dat afară.

Trebuie să vină Guardiola, Mourinho, Tuchel şi Klopp la un loc, să stea pe bancă încontinuu şi poate aşa iei campionatul. A spus Iosif că trebuie să ia Rapidul campionatul la anul, că e centenarul. Pune presiune pe următorul antrenor, care nu e Marius Şumudică. E exclus”, a spus Şumudică, la Pro X.

Marius Șumudică a pus tunurile pe Nicolae Grigore

Marius Șumudică a ieșit la atac după ce a fost făcut praf de Nicolae Grigore. Antrenorul nu s-a putut abține și a pus tunurile pe tehnician, care îi ține partea lui Mihai Iosif.

„Am fost atacat în cadrul unei emisiuni televizate de către Nicolae Grigore și am simțit nevoie să fac câteva precizări. De pe sinteticul de la Metaloglobus, Nicolae Grigore nu poate decât, în cel mai bun caz, să fie săgeata cuiva! Nu știu dacă trebuie să iau vreo hârtie, ca în pandemie, de la foști jucători ai Rapidului ca să ies din casă. La rugămintea unor prieteni, am mers la un meci. Asta înseamnă că pun presiune pe Iosif?

Reclamă

Ce importanță are pentru conducerea Rapidului că a fost Șumudică în tribună? Și nici nu înțeleg cu ce ar fi putut deranja prezența mea în tribunele Arenei Naționale printre suporterii rapidiști? Nu-mi va putea interzice nimeni să merg la meciurile echipei pe care o iubesc!

Ce pot să-i explic eu lui Grigore…Vine cu niște idei absolut stupide, că aș fi venit eu să vorbesc în vestiar cu jucătorii Rapidului. Ce aș fi putit să le spun eu jucătorilor Rapidului?? Mi-ar fi fost și jenă să fac acest lucru de față cu antrenorul echipei. Dacă ar fi avut valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului! Acum vorbește doar frustrarea lui.

Dragostea mea pentru Rapid și tot ceea ce am făcut ca jucător pentru această echipă îmi dau dreptul să am un punct de vedere! Oricum, acestea sunt doar niște fitile aruncate pe piață ca să pună presiune pe suporterii Rapidului și cu scopul de a mă denigra pe mine în fața lor! Din păcate pentru cei câțiva oameni care au pus la cale această regie ieftină, fanii rapidiști sunt mult prea inteligenți și versați pentru a fi influențați cu asemenea strategii ieftine!

Reclamă 4 / 0/3

Nu înțeleg nici despre ce presiune vorbesc. S-a luptat Rapidului pentru vreun trofeu în această săptămână și l-a ratat din cauza presiunii pe care ar fi pus-o Șumudică? Sunt eu vinovat că nu câștigă de zece meciuri? Repet, nu se pune problemă ca eu să vin acum la Rapid, dar asta nu înseamnă că nu va veni și vremea ca acest lucru să se întâmple. Deocamdată, singura certitudine este că, de când s-a reînființat Rapidul, eu n-am avut nicio ofertă de la acest club! Dar dragostea mea față de culorile vișinii și tot ceea ce am făcut eu ca jucător pentru Rapid îmi dau dreptul să am un punct de vedere!”, a declarat Marius Șumudică, la finalul lui februarie.

Marius Șumudică, mesaj din tribunele Arenei Naționale

La partida de pe Arena Națională dintre Rapid şi Dinamo, 1-1, a asistat și Marius Șumudică, fost jucător și antrenor al giuleștenilor. Marius Șumudică este în scandal cu conducătorii și antrenorul Rapidului, dar nu a putut sta departe de echipa lui de suflet.

„Șumi-gol” a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la meci. Șumudică, cu fularul alb-vișiniu la gât, a avut un mesaj războinic.

„RAPID! Ăsta e spiritul! Ăştia suntem noi, rapidiştii!„, a scris Marius Șumudică, pe Instagram.

Citește și:
Recomandări
  • Marius Şumudică a anunţat că nu va veni în locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului
  • Şumudică se amuză pe seama actualului antrenor al Rapidului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și