Închide meniul

Marius Șumudică iese la atac după dezvăluirile lui Otto Hindrich: ”El n-ar trebui să vorbească urât de România pentru că n-a fost vreodată discriminat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2022, 19:58

Marius Șumudică iese la atac după dezvăluirile lui Otto Hindrich: ”El n-ar trebui să vorbească urât de România pentru că n-a fost vreodată discriminat!”

Marius Șumudică e fostul antrenor de la CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Marius Șumudică iese la atac după dezvăluirile lui Otto Hindrich

Otto Hindrich, unul dintre preferații lui Dan Petrescu, a dezvăluit că antrenorul cu portarii de la CFR Cluj a vrut să îl dea afară. Acesta lucru s-a întâmplat în perioada în care Marius Șumudică pregătea echipa din Gruia. La scurt timp după dezvăluirile goalkeeper-ului, ”Șumi” a reacționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Băiatul se referă la atmosfera din prezent de la CFR, nu la ce a fost! În momentul în care am ajuns eu la Cluj nu aveam antrenor cu portarii. La echipă erau deja Daniel Tudor şi încă un băiat. Ei îl cunoşteau foarte bine şi nu s-a pus problema să fie îndepărtat din lot. La mine nu a ajuns o astfel de informaţie vreodată. 

El n-ar trebui să vorbească urât de România pentru că n-a fost vreodată discriminat! Să ne aducem aminte de conflictul cu Chipciu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români! În acel moment l-am scos din lot pe Chipciu şi l-am păstrat pe Hindrich!”, a declarat Marius Șumudică pentru prosport.ro.

Otto Hindrich a făcut dezvăluiri incredibile

Otto Hindrich (19 ani) a făcut dezvăluiri incredibile în presa din Ungaria. Portarul lui CFR Cluj a dat cărțile pe față despre perioada dificilă în care era rezervă pentru campioana României.

”Este o atmosferă rece și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, se uită urât la mine și mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR.

Reclamă

Când am revenit la CFR în vară și am început să joc după o accidentare. În plus, a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici. Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție.

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras, dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea”, a declarat Otto Hindrich, potrivit kronikaonline.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Otto Hindrich este cotat la 450.000 de euro pe site-urile de specialitate. În actualul sezon, acesta a bifat 14 apariții, în care a încasat doar 7 goluri. De asemenea, tânărul portar a avut 10 partide în care a menținut intactă poarta ardelenilor.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și