Închide meniul

Marius Șumudică îi supără pe rapidiști! Le ia partea celor de la UTA în scandalul cu Federația

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 11:41

Marius Șumudică îi supără pe rapidiști! Le ia partea celor de la UTA în scandalul cu Federația

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Suporterii Rapidului și-ar putea vedea din toamnă favoriții în Liga 1

Liderul Ligii 2 va mai avea un avans de doar șase puncte în fața Rapidului, după ce FRF a decis ca lupta pentru promovare să se dispute într-un mini-campionat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mi se pare corect ce au făcut la Liga 2. Nu mi se pare corect față de UTA, pentru ce să le înjumătățești punctele? Să vii acum și să le iei nu știu câte puncte, nu mi se pare corect. 

Cred că Rapidului i s-a mai dat o șansă cu această decizie, pentru ei era greu dacă nu se lua o astfel de decizie. Sper ca Rapidul să profite de această șansă și să promoveze, dar și UTA merită", a declarat Marius Șumudică la Digi Sport

Rapidiștii i-au atacat pe arădeni

UTA a contestat decizia FRF, dar rapidiștii au replicat prin vocea directorului sportiv, Florin Manea. 

"Ce se vaită UTA atât? S-au înjumătățit punctele, dar sunt cinci meciuri. Dacă în 5 meciuri nu poți menține un avans de 5 puncte, nu meriți să fii în Liga 1!", le-a transmis Manea rivalilor la promovare. 

Reclamă

Clasamentul din playoff-ul Ligii 2

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și