Închide meniul

Marius Șumudică îl asigură pe Mihai Iosif: „Nu încep să îl sap, nu vânez postul nimănui”. Ce va face „Șumi” la următorul meci al Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 18:50

Marius Șumudică îl asigură pe Mihai Iosif: „Nu încep să îl sap, nu vânez postul nimănui. Ce va face „Șumi la următorul meci al Rapidului

Marius Şumudică l-a liniștit pe Mihai Iosif

Profimediaimages

Șumudică a ținut totuși să-l asigure pe Mihai Iosif că își așteaptă rândul și că nu va încerca să își forțeze revenirea la echipa lui de suflet. „Șumi” a tot spus, în ultima perioadă, că visul lui este să o antreneze din nou pe Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Iosif: „Nu sunt omul care să încep să-l sap!”

Fostul atacant și tehnician al alb-vișiniilor a dezvăluit că va sta în tribună la următorul meci al Rapidului.

Deocamdată nu se pune problema, Rapid are antrenor, el a făcut un sezon foarte bun. E un antrenor care vine de acolo, de la ceea ce înseamnă fenomenul Rapid. A căpătat și experiență, nu vreau să mă compar cu Iosif. El își face treaba unde este, nu vânez postul nimănui. Rapid este echipa care mi-a dat cele mai mari satisfacții, pe care o iubesc, dar deocamdată nu se pune problema și vreau să-i transmit să-și facă treaba cât mai bine. Nu sunt omul care să încep să-l sap.

Cu siguranță voi fi în tribună la inaugurarea stadionului. Și la următorul meci cu Voluntari voi fi în tribună. Acum sunt un antrenor liber și o să încerc să mă duc la fiecare meci. La Dinamo pot să mă duc, nu sunt cel mai hulit„, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, i-a transmis un mesaj clar lui Marius Şumudică. Tehnicianul care tocmai a fost îndepărtat de la Malatyaspor are uşa deschisă în Giuleşti. Iosif nu se teme de o eventuală înlocuire cu fostul atacant care nu a reuşit la echipa de pe ultimul loc din Superlig.

Reclamă

Am vorbit cu Șumi, oricând dorește să vină, să vorbească cu noi, e ușa deschisă. Pentru el și pentru orice rapidist. Se discută de un an de zile despre mine. Atât suporterii noștri, cât și noi, e clar că ne dorim mai mult. Chiar dacă într-un an de zile am făcut un salt de vreo 20 de locuri, din Liga 2. Chiar puteam mai mult, dar și neșansa a contat. Am avut jucători accidentați, eliminați.

Nu e frustrant să aud, sunt o grămadă de antrenori care încearcă, prin impresari. Asta e lumea fotbalului, din păcate. Cât timp sunt la Rapid, voi face tot ce depinde de mine, împreună cu jucătorii. Ne vom juca șansa până la capăt de a intra în play-off. Orice antrenor are susținere atât timp cât are rezultate. Am o relație excelentă atât cu patronul, cât și cu președintele. Avem un obiectiv impus la începutul campionatului… poate că pe unii îi deranjează acel obiectiv, dar a fost un obiectiv realist. Nu jucăm niciun meci acasă… dar ne dorim mai mult, chiar dacă avem alt obiectiv.

În viață, când treci prin momente grele, atunci se văd prietenii adevărați. Mă uit în oglindă, și eu am greșit, dar știu că am dat totul pentru Rapid. Mă simt pregătit să merg până la capăt. ‘To be or not to be’! Poate că unii se gândesc la Rapidul din ’67, din 95’, 98’. Noi venim din Liga 2 și suntem echipa cel mai bine clasată dintre nou-promovate. E clar, ne obligă istoria, tradiția să ne dorim mult mai mult. Teama nu face parte din mine. Ce am realizat noi, cei care am venit din Liga 2, nu ne poate lua nimeni, niciodată”, a spus Mihai Iosif, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și