Închide meniul

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică! Mesaj pentru antrenorul care tocmai s-a despărţit de Malatyaspor: „Nu e deloc frustrant, am vorbit cu el”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 15:32

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică! Mesaj pentru antrenorul care tocmai s-a despărţit de Malatyaspor: „Nu e deloc frustrant, am vorbit cu el

Mihai Iosif a promovat cu Rapid în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Şumudică nu a rezistat prea mult la Yeni Malatyaspor. Din cauza rezultatelor slabe, antrenorul a fost îndepărtat de la lanterna roşie din Turcia, dar urmează un conflict la FIFA dacă turcii nu îi plătesc tehnicianului drepturile financiare restante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică!

Marius Şumudică a spus deja că nu exclude nicio variantă şi că şi-ar dori să se întoarcă pe banca unei echipe cât mai repede. „Mergem mai departe. Şumudică nu duce niciodată lipsă de oferte. Cu siguranţă, în scurt timp, mă voi întoarce unde în place cel mai mult, în iarbă. Niciodată să nu spui niciodată (n.r. – legat de o ofertă din România)”, a spus Marius Şumudică, pentru Antena Sport.

Fostul atacant ar fi dorit de Craiova şi Rapid, ambele echipe aflate în cursa pentru play-off. Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Iosif ar avea postul ameninţat dacă nu îşi duc echipele în primele 6 formaţii ale campionatului. Totuşi, Iosif nu se simte ameninţat. Chiar l-a invitat pe Şumudică la echipă.

„Am vorbit cu Șumi, oricând dorește să vină, să vorbească cu noi, e ușa deschisă. Pentru el și pentru orice rapidist. Se discută de un an de zile despre mine. Atât suporterii noștri, cât și noi, e clar că ne dorim mai mult. Chiar dacă într-un an de zile am făcut un salt de vreo 20 de locuri, din Liga 2. Chiar puteam mai mult, dar și neșansa a contat. Am avut jucători accidentați, eliminați.

Nu e frustrant să aud, sunt o grămadă de antrenori care încearcă, prin impresari. Asta e lumea fotbalului, din păcate. Cât timp sunt la Rapid, voi face tot ce depinde de mine, împreună cu jucătorii. Ne vom juca șansa până la capăt de a intra în play-off. Orice antrenor are susținere atât timp cât are rezultate. Am o relație excelentă atât cu patronul, cât și cu președintele. Avem un obiectiv impus la începutul campionatului… poate că pe unii îi deranjează acel obiectiv, dar a fost un obiectiv realist. Nu jucăm niciun meci acasă… dar ne dorim mai mult, chiar dacă avem alt obiectiv.

Reclamă
Citește și:

În viață, când treci prin momente grele, atunci se văd prietenii adevărați. Mă uit în oglindă, și eu am greșit, dar știu că am dat totul pentru Rapid. Mă simt pregătit să merg până la capăt. ‘To be or not to be’! Poate că unii se gândesc la Rapidul din ’67, din 95’, 98’. Noi venim din Liga 2 și suntem echipa cel mai bine clasată dintre nou-promovate. E clar, ne obligă istoria, tradiția să ne dorim mult mai mult. Teama nu face parte din mine. Ce am realizat noi, cei care am venit din Liga 2, nu ne poate lua nimeni, niciodată”, a spus Mihai Iosif, în cadrul unei conferințe de presă.

Următorul duel pentru play-off este marţi pentru giuleşteni. FC Voluntari – Rapid se joacă de la ora 19.55. Ilfovenii sunt revelaţia Ligii 1, ocupă locul trei în clasament, în timp ce echipa lui iosif este pe poziţia a şaptea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Iosif nu se sperie de Marius Şumudică
  • Mesaj pentru antrenorul care tocmai s-a despărţit de Malatyaspor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și