Închide meniul

Marius Şumudică îl contrazice pe Gigi Becali! „S-a jurat că nu merge la CFR Cluj” / „Nu aveam ofertă de la nimeni când am discutat cu el”

Dragoș Vasile Publicat: 2 iunie 2021, 18:21

Marius Şumudică îl contrazice pe Gigi Becali! „S-a jurat că nu merge la CFR Cluj / „Nu aveam ofertă de la nimeni când am discutat cu el

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că "l-a ambiţionat" să-l transfere pe Djokovic

Hepta

  • Marius Şumudică îl contrazice pe Gigi Becali
  • Ce obiective va avea la CFR Cluj

Marius Şumudică îl contrazice pe Gigi Becali, „Şumi” a negociat cu FCSB, însă va antrena CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică îl contrazice pe Gigi Becali

„A zis că jură că nu merge la CFR”, spunea Gigi Becali despre Marius Şumudică. În cele din urmă, antrenorul s-a înţeles cu ardelenii. La scurt timp după ce a semnat cu gruparea din Gruia, „Şumi” a explicat cum au stat lucrurile, de fapt, când s-a aflat în discuţii cu FCSB.

„Îmi doresc să fac performanţă. Este un mediu propice. Sunt condiţii extraordinare pentru România. Când am discutat cu FCSB, nu aveam ofertă de la nimeni. Nu s-a pus problema unei licitaţii. Am bătut palma şi mi-am dat seama că, şi pentru ei, cuvântul a ţinut loc de ştampilă. Mi-am dat seama ce fel de oameni sunt. Suntem ancoraţi în ceea ce înseamnă realitatea fotbalului românesc. Vom lua jucători buni. Cei de la CFR au câştigat sume importante.

Reclamă

Obiectivele sunt să câştigăm trofee şi să ne câştigăm cât mai sus posibil. Mă interesează grupele Europa League. Ca şi obiectiv, îmi doresc să ajungem în grupe. Nu va fi uşor. Trebuie să câştigăm Cupa, Supercupa şi titlul. Grupele de Champions League (n.r. ce ar alege între grupe şi câştigarea titlului)”, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Citește și:

Marius Şumudică, ademenit cu un salariu uriaş la CFR Cluj

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de 2 ani. Antrenorul de 50 ani a fost ademenit cu un salariu uriaş şi va încasa o avere dacă performanțele sale în Gruia sunt pe măsură.

Reclamă

Şumi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin.

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

Astra Giurgiu este ultima echipă pe care Şumudică a antrenat-o în România, echipă alături de care a cucerit titlul în sezonul 2015-2016.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”