Închide meniul

OFICIAL | Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj! Anunţul făcut de campioana României: „Vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 20:13

OFICIAL | Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj! Anunţul făcut de campioana României: „Vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj

Update: Marius Şumudică a fost numit oficial la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bine ai venit, Marius Șumudică!

Ambițiile clubului CFR 1907 Cluj și dorința antrenorului Marius Șumudică de a pregăti o echipă de top, cu pretenții pe măsură, se intersectează într-un punct comun, sub forma semnării unui contract.

Cu o vastă experiență pe banca tehnică, atât în fotbalul românesc, cât și peste hotare, Șumi vine în Gruia să continue parcursul respectabil din ultimii ani al echipei noastre. Bifând performanțe notabile în carieră, clubul are toată încrederea în profesionalismul lui Marius Șumudică în privința atingerii obiectivelor comune.

Mult succes și cât mai multe realizări la CFR Cluj, Marius Șumudică!”, au anunţat ardelenii.

Reclamă

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de 2 ani. Antrenorul de 50 ani a fost ademenit cu un salariu uriaş şi va încasa o avere dacă performanțele sale în Gruia sunt pe măsură.

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj. Salariu uriaş în Gruia

Şumi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin!

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

Astra Giurgiu este ultima echipă pe care Şumudică a antrenat-o în România, echipă alături de care a cucerit titlul în sezonul 2015-2016.

Marius Șumudică pregătește revoluția la CFR Cluj

Marius Şumudică pregăteşte o „revoluţie” în lotul lui CFR Cluj şi i-a anunţat deja Neluţu Varga şi lui Marian Copilu ce schimbări îşi doreşte să facă.

Nu mai puţin de nouă jucători sunt pe picior de plecare, anunţă gsp.ro. Şumi nu se va baza pe jucătorii aflaţi la finalul contractelor: Arlauskis, Sandomierski, Vinicius, Ben Youssef, Latovlevici, Luis Aurelio, Hoban, William şi Pereira.

Secunzii lui Şumudică, la CFR Cluj, vor fi Cristi Petre şi Gabi Mărgărit. Va fi adus şi preparatorul fizic Ciprian Moscu. Antrenorul rămas liber de contract după despărţirea de Rizespor a reuşit cu conducătorii campioanei României ceea ce nu i-a ieşit cu Gigi Becali.

Marius Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali

Antrenorul care este pe cale să semneze cu CFR Cluj a fost aproape să ajungă chiar pe banca rivalilor ardelenilor, FCSB. Deși bătuse inițial palma cu Gigi Becali, „Șumi” s-a răzgândit în ultimul moment.

„El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!”, a declarat Gigi Becali în momentul în care au picat negocierile cu Şumudică.

Reclamă

În ceea ce privește contractul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Șumudică, oferta a fost similară cu ce îi oferă CFR Cluj acum. Avea o clauză de reziliere care l-ar fi ţinut „legat” de gruparea roş-albastră!

„I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază”, a declarat Gigi Becali, în momentul negocierilor cu Marius Șumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și