Închide meniul

Marius Şumudică, pregătit pentru lupta la titlu cu FCSB şi Universitatea Craiova: „Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2021, 21:26

Reclamă
Marius Şumudică, pregătit pentru lupta la titlu cu FCSB şi Universitatea Craiova: „Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Meci nebun pentru Marius Șumudică

Marius Şumudică, pregătit pentru lupta la titlu cu FCSB şi Universitatea Craiova. Antrenorul i-a refuzat pe prietenii Gigi Becali şi Mihai Rotaru şi o va pregăti pe CFR Cluj. „Şumi” vrea să îi ducă pe ardeleni în grupele unei competiţii europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, pregătit pentru lupta la titlu: „A început bătălia!

„Din prima zi în care am semnat cu CFR a început bătălia. Sperăm că într-un final să câștigăm noi războiul. Îmi doresc foarte mult să ajungem cel puțîn în grupele Europa League, unde cred eu că este cât de cât accesibil. Vom lupta, nu ne vom da la o parte”, a spus Şumudică pentru sport.ro.

Marius Şumudică pregăteşte o "revoluţie" în lotul lui CFR Cluj
Abaca Press / AA/ABACA

EXCLUSIV | Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri: „Am luat decizia în 10 minute!”

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a negociat şi cu FCSB, însă a spus „da!” aproape instant când agentul său i-a prezentat oferta campioanei României.

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, a declarat Marius Şumudică, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică, ademenit cu un salariu uriaş la CFR Cluj

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de 2 ani. Antrenorul de 50 ani a fost ademenit cu un salariu uriaş şi va încasa o avere dacă performanțele sale în Gruia sunt pe măsură.

„Şumi” va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și