Închide meniul
Video

Marius Șumudică, prezent la derby-ul Rapid – Dinamo. A uitat de scandalul cu Mihai Iosif și Victor Angelescu. Cum și-a făcut apariția la Arena Națională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2022, 20:37

Marius Șumudică, Rapid

Marius Șumudică, în timpul unui meci / AS.ro

Șumudică a venit pe cel mai mare stadion al României cu fularul Rapidului. L-a avut alături pe el pe liderul fanilor, Gigi „Corsicanu”, cel care i-a luat apărarea fostului atacant și antrenor al giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică și-a făcut apariția la Rapid – Dinamo

Marius Șumudică s-a enervat după ce în spațiul public a apărut informația că Victor Angelescu și Daniel Niculae au negociat cu Adrian Mutu preluarea postului de antrenor al Rapidului. „Șumi” ar fi vrut ca el să fie primul om care negociază cu Rapid.

Angelescu susține că Rapid nu a negociat cu niciun antrenor în această perioadă, iar Mihai Iosif va rămâne pe banca giuleștenilor cel puțin până la finalul sezonului regulat.

Văd că se vehiculează prin presă tot felul de nume, Laszlo Balint, Adi Mutu, Marius Șumudică, se spune că am avea o listă cu 5 nume. Eu am tot spus că până la finalul sezonului regulat, când vom trage linie și vom analiza ce s-a întâmplat, nu se pune problema să-l schimbăm pe Miță Iosif.

Și nu avem nicio listă, nu am discutat cu nimeni. Suntem un club serios, ce am spus asta am făcut. Mai avem trei meciuri, poate că echipa face 6,7, 9 puncte. Suntem în obiectiv, cum să ne gândim acum la schimbarea antrenorului? Poate nu o vom face nici după ultima etapă din sezonul regulat. Șumudică nu are de ce să se simtă jignit sau să se supere că nu l-am contactat„, a declarat patronul Rapidului.

Reclamă

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mihai Iosif, înaintea derby-ului Rapid – Dinamo

Marius Şumudică a răbufnit la adresa lui Mihai Iosif, după ce antrenorul Rapidului i-a folosit numele, într-un mod ironic, la ultimul antrenament al giuleștenilor.

Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miță Iosif, care mai are de învățat și mai are de dat mâini cu mulți antrenori cu care eu am dat… Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi și Lucescu mai au așa ceva.

Iosif la antrenamente voia să le explice un exercițiu jucătorilor de la Rapid și după ce le explică exercițiul respectiv întreabă un jucător: ‘Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?’. Și el le răspunde: ‘Lasă, mă, că vin Șumudică sau Mutu și vă explică ei!’.

Reclamă 4 / 0/3

Păi, băi, Miță Iosif, mă abțin, mai bine mă abțin. Sunt niște lucruri care nu-și au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Eu i-am susținut pe toți din familia Rapidului și nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat și nu am vrut să intru în polemici.

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunțe numele meu. Aș vrea să rămână Iosif și dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giulești, să plece. Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum își pupă degetele și mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea”, a spus Marius Şumudică, pentru sport.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și