Închide meniul

Uluitor! Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mihai Iosif, înaintea derby-ului Rapid – Dinamo: „Vreau să-l văd cum își pupă degetele și bate în bancă să nu ia gol!”. Ce replică l-a scos din sărite pe „Șumi”

Reclamă

Publicat: 25 februarie 2022, 15:10

Uluitor! Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mihai Iosif, înaintea derby-ului Rapid – Dinamo: „Vreau să-l văd cum își pupă degetele și bate în bancă să nu ia gol!. Ce replică l-a scos din sărite pe „Șumi

Marius Şumudică a răbufnit la adresa lui Mihai Iosif

La scurt timp după ce a aruncat „săgeţi” la adresa conducerii Rapidului, Marius Şumudică l-a luat în „vizor” şi pe Mihai Iosif, antrenorul formaţiei giuleştene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a răbufnit la adresa lui Mihai Iosif! Replica antrenorului Rapidului l-a enervat la culme

Oficialii Rapidului se află în discuții cu Adrian Mutu, în timp ce suporterii și l-ar fi dorit pe Șumudică. Ultimele zvonuri l-au scos din sărite pe Mihai Iosif, care a avut un răspuns ironic la ultimul antrenament al Rapidului. Replica tehnicianului a fost dezvăluită chiar de Șumudică:

„Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miță Iosif, care mai are de învățat și mai are de dat mâini cu mulți antrenori cu care eu am dat… Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi și Lucescu mai au așa ceva.

Iosif la antrenamente voia să le explice un exercițiu jucătorilor de la Rapid și după ce le explică exercițiul respectiv întreabă un jucător: ‘Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?’. Și el le răspunde: ‘Lasă, mă, că vin Șumudică sau Mutu și vă explică ei!'”.

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mihai Iosif: „Să se ducă singur pe calea ferată!”

„Păi, băi, Miță Iosif, mă abțin, mai bine mă abțin. Sunt niște lucruri care nu-și au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Eu i-am susținut pe toți din familia Rapidului și nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat și nu am vrut să intru în polemici.

Reclamă

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunțe numele meu. Aș vrea să rămână Iosif și dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giulești, să plece. Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum își pupă degetele și mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea.”, a spus Marius Şumudică, pentru sport.ro.

Declaraţia acidă a lui Marius Şumudică a venit cu o zi înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo. Partida se va disputa mâine (20:30), pe Arena Naţională, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Marius Șumudică, “săgeți” către oficialii Rapidului: “Puteau să-mi spună: Uite, avem 2 lei, accepți?”

Vestea că oficialii Rapidului se află în discuţii cu Mutu l-a înfuriat teribil pe Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

“Mă doare că se discută cu Mutu înainte de Șumudică. Știu ce am făcut la Rapid. Nu mă pot compara cu Mutu la ce înseamnă cariera de fotbalist, dar în cariera de antrenorat vorbim despre altceva. Nu îi contest valoarea și nu vreau să mă înțeleagă greșit. Din contră, îi doresc să ajungă la un nivel înalt. Poate o să aibă rezultate mai bune decât mine. Eu până acum am antrenat peste 50 de meciuri în campionatul Turciei, printre alte experiențe.

Nu merit lucrul ăsta. Nu mă autopropun la Rapid, nu am niciun fel de problemă. Fiecare club are strategia lui. Poate ei cred că, în anul centenarului (n.r. – în 2023, Rapid va împlini 100 de ani), cu Adrian Mutu vor reuși să facă ceva, în detrimentul lui Mircea Lucescu sau Mircea Rednic, cu care ar fi meritat să discute prima oară.

Probabil n-au încredere în mine, dacă nu mi-au spus nimic până acum. Puteau să spună ‘Băi Șumi, uite noi avem 2 lei pentru tine, accepți să vii la Rapid?’. Iar eu răspundeam ‘Băi, domnule Angelescu, nu accept. Eu Vreau 5 lei. Poți să îmi dai, bine. Nu poți, iarăși bine!’. Dar așa, poate vine cineva care nu merită. În momentul ăsta e ca și când Steaua ar discuta cu Șumudică înaintea lui Lăcătuș.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și