Închide meniul

Marius Șumudică, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat la Cluj: „Nu este vina mea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 16:58

Marius Șumudică, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat la Cluj: „Nu este vina mea!

CFR Cluj a încasat gol în Gibraltar

Profimedia

Marius Șumudică susține că nu este vinovat pentru incidentul din trafic. Cu toate acestea, antrenorul lui CFR Cluj nu vrea să-i creeze probleme celuilalt conducător auto implicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, prima reacție după accident

Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui”, a declarat Marius Șumudică, pentru GSP.ro.

Marius Şumudică a circulat pe banda rezervată strict mijloacelor de transport în comun, scrie Ziar de Cluj. El a lovit uşor un autobuz când a vrut să acorde prioritate unui pieton, la un viraj la dreapta.

Șumudică ar fi purtat ulterior o discuție amiabilă cu șoferul autobuzului, după care și-ar fi continuat drumul. Înainte să se reîncadreze în trafic, „Șumi” ar fi mers puțin pe contrasens și ar fi întors pe linie dublă continuă.

Șumi-gol a coborât din mașina, i-a spus calm ceva șoferului, a urcat în mașina, a mers pe contrasens puțin, a întors pe dublă continuă și s-a reîncadrat în trafic”, scrie sursa citată.

Reclamă
Mașina lui Marius Șumudică după accidentul de la Cluj
Mașina lui Marius Șumudică după accidentul de la Cluj

Emoții în trafic după emoțiile din Bosnia

Marius Şumudică a trecut prin emoţii în trafic, după ce a trăit periculos şi în Bosnia, unde CFR Cluj a avut nevoie de prelungiri ca să se califice în turul 2 preliminar al Champions League.

„Într-un final eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare în primul rând din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Astăzi mi-a spus secundul meu că am avut peste 9 ocazii mari de a marca, dintre care două bare. Acesta este fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut”, a spus Şumudică la finalul meciului cu Borac Banja Luka.

CFR Cluj va juca în runda următoare cu Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului. Meciul tur este programat pe 20 iulie, iar returul va avea loc pe 28 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și